Stefan Banica revine pe 25 ianuarie in comedia de succes „Descult in parc”

Stefan Banica, Ioana Achim, Descult in parc

Comedia de succes „Descult in parc”, in care il regasim pe Stefan Banica atat in calitate de regizor, cat si de interpret al rolului principal, revine in acest inceput de an, pe 25 ianuarie, ora 19:30, pe scena Teatrului de Opereta „Ion Dacian” din Bucuresti.

Asa cum anuntam intr-un comunicat de presa in ultima partea a anului 2010, spectacolul „Descult in parc”, programat initial pentru data de 30 noiembrie a anului trecut, a fost ulterior reprogramat pentru luna ianuarie a acestui an, motivul fiind accidentarea actorului Mitica Popescu. Deoarece Mitica Popescu este inca in convalescenta si necesita o perioada mai lunga de recuperare, un alt nume important al teatrului romanesc va interpreta rolul Velasco in comedia „Descult in parc”: actorul George Mihaita, Directorul Teatrului de Comedie. Asadar, pe data de 25 ianuarie, ora 19:30, pe scena Teatrului de Opereta „Ion Dacian”, ii vom regasi in distributie pe Stefan Banica, Oana Ioachim, George Mihaita, Ileana Cernat, Bogdan Tudor.

Piesa „Descult in parc”, in regia lui Stefan Banica, a avut premiera in 2009 la Bucuresti. Spectacolul s-a jucat cu succes in 2009, reprezentatiile continuad si in 2010, atat pe scena Teatrului de Opereta „Ion Dacian” din Bucuresti, cat si in cateva orase din tara.

« “Descult in parc” este o comedie exceptionala, scrisa de Neil Simon, in care spectatorii vor avea ce vedea. Alaturi de colegii mei, George Mihaita, Oana Ioachim, Ileana Cernat si Bogdan Tudor, promitem un spectacol la care veti rade cu lacrimi. As fi foarte fericit daca oamenii ar pleca de la acest spectacol destinsi, bine dispusi si cu pofta de viata. »
Stefan Banica

Stefan Banica, Descult in parc Stefan Banica, Descult in parc

Biletele se gasesc la: Teatrul de Opereta „Ion Dacian„, Teatrul Nottara, Teatrul National, Magazinul Muzica, Sala Palatului si on line, pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Comedia „Descult in parc" infatiseaza eforturile unui cuplu proaspat casatorit de a-si construi viata impreuna si, mai ales, de a-si armoniza personalitatile, ce dau nastere la manifestari si sentimente adeseori contradictorii. Conflictele nu intarzie sa apara, astfel ca, pe langa marea iubire, apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, condimentate de vecini draguti si «binevoitori».

Cei doi soti invata cum sa traiasca si sa isi pastreze vie dragostea intr-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj al unui imobil din centrul New York-ului, fara caldura, cu o gaura in luminator. La toate acestea se adauga prezentele pline de culoare ale excentricului vecin Victor Velasco si ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalitati la fel de diferite ca si cele ale tinerilor casatoriti.

Piesa „Descult in parc” a fost scrisa in 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon, care a obtinut numeroase premii de-a lungul carierei sale, inclusiv premiul Pulitzer. Piesa s-a jucat mai intai cu mare succes pe Broadway, mai apoi in intreaga lume. In anul 1967 piesa a fost ecranizata intr-o distributie de exceptie, avandu-i in rolurile principale pe Robert Redford si Jane Fonda, scenariul filmului fiind scris de insusi autorul piesei. In 1968, pentru „Descult in parc", Neil Simon este nominalizat la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri