Ștefan Bănică, apariții inedite alături de o tânără femeie

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor personală și foarte rar postează pe rețelele de socializare imagini din interiorul familiei lor.

Ștefan Bănică Jr. trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa sa soție. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, pe care îl țin departe de ochii curioșilor. Artistul mai are doi copii din două relații anterioare, pe Radu-Ștefan și Ana Violeta.

În trecut, s-a scris că Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva ar fi la un pas de divorț din cauza unei postări în care frumoasa sa soție apărea fără verighetă. Cu toate acestea, zvonurile au fost negate și cei doi sunt extrem de fericiți și împliniți.

În ultima perioadă, artistul a fost văzut în compania unei tinere superbe care îl însoțește peste tot unde are filmări sau apariții publice. Misterul a fost deslușit, iar domnișoara este cea care se ocupă de imaginea celebrului cântăreț.

„La filmări, mai ales la emisiunea din care face parte, are machioza' lui personală. Tânăra are grijă ca machiajul său să fie împrospătat mereu, îl retușează în pauze, atunci când e necesar. Ștefan Bănică Jr este una din persoanele publice care se respectă și își respectă foarte tare și publicul, are apariții impecabile.

Și atunci, da, se consultă cu stilistul atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor, iar de make-up-ul său, pentru emisiuni, se ocupă un anume make-up artist. Toți din echipă lui Ștefan sunt profesioniști', au dezvăluit surse din anturajul lui Ștefan Bănică pentru ciao.ro, potrivit voxbiz.ro.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Partenerul Laviniei Pîrva, în vârstă de 53 de ani are o carieră de peste 30 de ani, activând în mai multe domenii, cum ar fi actoria, televiziune și muzica. Tot ceea ce a realizat în viață este datorită muncii sale, dar și a principiilor pe care le-a primit de la nimeni altul decât regretatul său tată, Ștefan Bănică.

Artistul le-a mărturisit fanilor că a primit de la părintele său numeroase sfaturi care l-au ajutat să vadă obiectiv viața și să prețuiască munca celor din jur.

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus: ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab. Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?.

Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică! ‘Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea', a spus Ștefan Bănică Jr. invitat într-o emisiune tv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete