Statia de calcat Singer SG 60

Uncategorized

Calca mai usor tinute office

Este ajutorul ideal pentru persoanele care sunt nevoite sa se imbrace zilnic in haine office. Datorita presiunii aburilor generati care poate ajunge pana la 3,5 bari tivurile vor fi mult mai simplu de realizat.

Calca pe verticala

Statia de calcat este alcatuita dintr-un fier de calcat usor si baza unde se afla boilerul de apa cu capacitate de 650 ml. Astfel, fierul de calcat este usor si poate fi folosit pe vertical, astfel ca perdelele, costumele sau rochiile pot fi calcate fara masa de calcat. Mai mult, pentru ca fierul de calcat nu contine apa, hainele pot fi calcate vertical, tinand talpa fierulului in orice unghi.

Consuma mai putin

Datorita jetului puternic de abur, statia de calcat dezvolta o puterea maxima consumata de 1800W, mai putin decat un fier de calcat standard, si calca hainele mai rapid fara a le mai intoarce pe ambele parti.

Jetul variabil de abur poate poate atinge 80 g/min, iar statia dispune si de buton pentru abur continuu pentru cutele incapatanate. Fierul de calcat nu este bagat direct in priza, ci in statia de calcat, cu ajutorul unui cablu cu articulatie sferica la 360°.

Pret: 299,90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din