Starea de sănătate a lui Vladimir Putin se deteriorează dramatic și afecțiunile sale secrete par a avea un impact asupra judecății sale

Se pare că starea de sănătate a lui Vladimir Putin se „deteriorează dramatic”, iar afecțiunile sale secrete au avut un impact asupra judecății sale în ceea ce privește Ucraina.

Analistul politic Valery Solovey – ale cărui afirmații anterioare privind starea de sănătate precară a liderului de la Kremlin au fost negate – susține că afecțiunile medicale secrete ale lui Putin au avut un impact asupra deciziei sale privind războiul.

Tiranul a anunțat că vineri, 30 septembrie, va avea loc anexarea ilegală a patru regiuni ucrainene, sfidând opoziția puternică a liderilor mondiali. Mișcarea sa este văzută ca o modalitate de escaladare a războiului și este de așteptat să declanșeze un nou val de sancțiuni occidentale.

Dar Solovey, în vârstă de 62 de ani, într-un interviu acordat postului de radio Zhivoi Gvozd, aflat în exil, a declarat că explozia de activitate recentă a lui Putin în calitate de președinte nu înseamnă că acesta este sănătos.

„Cine a spus că un om bolnav nu poate lucra și nu poate călători. Mai ales într-un asemenea confort, însoțit de un asemenea număr de medici și fiind deservit conform standardelor de top ale medicinei mondiale… Totul este asigurat pentru el în acest sens”, a spus el, potrivit The Sun.

El a afirmat, fără dovezi, că sănătatea lui Vladimir Putin „se deteriorează… dramatic”.

„Toate deciziile luate de el… la 24 februarie și la 21 septembrie sunt o consecință directă a stării sale fiziologice. Directă în sensul de sănătate fiziologică și în ceea ce privește sănătatea mentală', a spus Solovey, care pretinde că are surse în interiorul cercului lui Putin.

Mai mult decât atât, aceasta a adăugat, din nou fără dovezi, că Putin nu ar fi invadat Ucraina dacă ar fi avut o stare de sănătate bună.

Expertul autoproclamat expert în sănătatea lui Putin a respins, de asemenea, afirmațiile directorului CIA, William Burns, spunând că liderul rus este „foarte sănătos”.

Solovey l-a numit un „exemplu perfect de sarcasm anglo-saxon”, adăugând: „Americanii știu ce se întâmplă cu Putin. Ei cunosc situația reală și sunt de fapt îngrijorați din această cauză…”.

Săptămâna trecută, într-un mesaj preînregistrat adresat poporului rus, Vladimir Putin a avertizat Occidentul că va folosi toate mijloacele pe care le dețin pentru a apăra Rusia și că nu “blufează”, considerat pe scară largă drept o amenințare cu folosirea armelor nucleare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri