Noi detalii despre starea de sănătate a lui Celine Dion: “Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze”

Celine Dion, una dintre cele mai iubite și apreciate voci din industria muzicală, se confruntă cu o boală rară, iar starea sa de sănătate se agravează. Familia artistei se află într-un moment dificil și speră într-un miracol în această situație delicată.

Celine Dion s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde primește alinare doar de la copiii săi și de la una dintre surori. Detaliile despre starea de sănătate a artistei au fost dezvăluite de una dintre celelalte șapte surori ale lui Celine Dion. Aceasta a confirmat că artista a fost diagnosticată cu o boală rară.

Surse apropiate familiei au dezvăluit că Celine Dion colaborează cu cei mai buni medici și specialiști în domeniul afecțiunii sale, în încercarea de a găsi cele mai bune opțiuni de tratament și soluții. Artista este hotărâtă să lupte și să depășească această perioadă dificilă. În timp ce publicul și fanii își exprimă îngrijorarea și tristețea față de starea de sănătate a lui Celine Dion, ei rămân în continuare cu speranță și își oferă sprijinul și gândurile bune artistei lor preferate.

Claudette, sora artistei, a făcut publice noi informații despre vedetă. “Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze”, a spus aceasta, menționând, însă, că rămâne optimistă pentru că sora ei este în contact cu o mulțime de specialiști și cercetători care studiază această boală.

„Este o boală despre care știm atât de puțin', a spus Claudette într-un interviu recent cu Hello! Canada, spunând publicației că spasmele surorii ei „sunt imposibil de controlat'.

„Nu putem facem mare lucru pentru a-i alina durerea', a continuat ea. “Ne rugăm ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare.' „Ea face totul pentru a se recupera', a spus Claudette, precizând: „Este o femeie puternică.'

Într-un interviu pentru Le Journal de Montreal, Claudette a spus că Celine, în vârstă de 55 de ani, este îngrijită de sora lor, Linda, și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați.

“Sincer, cred că cel mai mult are nevoie de odihnă. Întotdeauna dă totul pe scenă și încearcă să fie cea mai bună, să fie în top când vine vorba de meseria ei. La un moment dat, inima și corpul încearcă să-ți spună ceva și este important să asculți (…) Să cânte e ceva înnăscut la ea, este disciplinată în toate aspectele vieții sale. Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora noastră, Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu”, a mai declarat Claudette.

Front Row du défilé de mode Haute-Couture Automne/Hiver 2019/2020 Alexandre Vauthier à ParisSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 18)

Celine Dion a fost diagnosticată cu o „afecțiune neurologică rară'

Celine Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Stiff Person (SPS), sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară și incurabilă, care cauzează spasme musculare incontrolabile. Afecțiunea se caracterizează prin rigiditate progresivă. Sindromul omului înțepenit/rigid sau boala Moersch-Woltman este o tulburare neurologică rară, de etiologie necunoscută, ce se caracterizează prin rigiditate progresivă. Persoanele afectate de această boală rară prezintă contracții musculare progresive, în special în zona musculaturii axiale. Deși nu există un tratament pentru SPS, există tratamente pentru a încetini progresia.

Celine Dion avea lacrimi în ochi când vorbea despre suferința sa, scrie dailymail.co.uk. Ea a spus: „Bună tuturor! Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să vă contactez. Îmi lipsiți atât de mult și abia aștept să fiu pe scenă și să vorbesc cu voi în persoană. După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu eram pregătită să spun nimic înainte, dar sunt gata acum.

Mă confrunt cu probleme de sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față provocărilor și să vorbesc prin ce am trecut. Recent, am fost diagnosticat cu o tulburare neurologică foarte rară numită sindromul persoanei rigide, care afectează 1 din un milion de oameni. Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că acesta este ceea ce a cauzat toate spasmele pe care le-am avut’.

Dacă nu este tratat, SPR poate să evolueze spre dificultăţi în deplasare şi să aibă un impact semnificativ asupra capacităţii unei persoane de a efectua activităţi zilnice de rutină. Deşi cauza exactă a acestui sindrom este necunoscută, medicii cred că este vorba despre o maladie autoimună şi care se manifestă uneori alături de alte boli autoimune.

Celine ascultă de cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare, iar familia are încredere că într-o bună zi va exista posibilitatea de a se simți mai bine și a se întoarce pe scenă.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto:Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete