Spune ,,Stop,, violenţei domestice!

Vezi pozele

Pe 23 noiembrie, în cladirea S.N.S.P.A, a avut loc masa rotundă ,, Ajunge! Violenţa împotriva femeilor nu e doar personală, e politică!,,, unde s-a discutat despre victimele violenţei domestice din România.

La întâlnire au participat reprezentantele Centrului FILIA Oana Băluţă, Andreea Braga, dar şi redactorul-şef al Revistei Avantaje, Daniela Palade Teodorescu.

Eleonora Pokola, autoarea cărţii ,,Povestea unei supravieţuitoare’’,  a fost invitată special pentru a povesti cum a trecut printr-o relaţie abuzivă.

În martie 2012, Revista Avantaje , împreună cu Editura Amaltea, şi-a asumat misiunea de a o susţine pe Eleonora în publicarea acestor mărturii, tocmai pentru ca din exemplul ei curajos să se inspire şi alte femei în situaţii similare.

Dincolo de povestea adevărată a eroinei, cartea este un ghid practic care oferă informaţii utile celor care se regăsesc în situaţii similare, sau cunosc persoane care se confruntă cu fenomenul de violenţă domestică.

În perioada 26-27 noiembrie, Daniela Palade-Teodorescu, redactorul şef al Revistei Avantaje, a participat la mai multe evenimente pentru prevenirea violenţei, care au avut loc la Satu Mare.

La masa rotundă, de la Primăria Satu Mare,  s-au dezbătut  probleme de violenţă domestică, de la nivel local. În prezent, în Satu Mare există un adăpost pentru victimele violenţei, dar au fost pregătite şi două apartamente.

 Vezi şi Revista Avantaje a participat la marşul pentru oprirea violenţei domestice!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri