Sprâncene groase, machiaj puțin! Cum arăta Oana Zăvoranu în trecut?

Oana Zavoranu 3

Oana Zăvoranu a fost mereu o prezență extrem de sinceră de-a lungul timpului. Ea nu s-a ascuns niciodată în spatele unei imagini false și întotdeauna a spus lucrurilor pe nume. Ea a recunoscut chiar și atunci când a venit vorba de aspectul ei fizic și modificările pe care aceasta le-a suferit.

Vedeta a fost tot timpul atentă la aspectul său, la felul cum se îmbracă, astfel că, la cei 47 de ani, Oana arată ca o tânără studentă și ar putea stârni invidia multor doamne mai tinere decât ea.

Încă de la începutul anilor 2000, vedeta s-a făcut remarcată. Ulterior, ea a apelat la intervenții chirurgicale, punându-și silicoane și botox. Acum, în anul 2020, Oana Zăvoranu a mărturisit că a renunțat la silicoane și că este 100 % naturală.

În mod surprinzător, vedeta nu arată deloc rău și evident, nu are nevoie de ajustări la nivelul corpului. Are un corp spectaculos, o avere imensă și este faimoasă în showbizzul românesc datorită proiectelor pe care le-a avut cu mai multe televiziuni.

Oana Zăvoranu, chemată în instanță

Pe cât este de faimoasă, pe atât este de controversată. Se pare că Oana Zăvoranu va fi chemată în judecată de câteva vedete de la noi din țară din cauza jignirilor și ale comentariilor răutăcioase pe care fosta iubită a lui Pepe le-a adresat acestora pe rețelele de socializare.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete