Spirite încinse la Survivor. De ce a vrut Ștefan Ciuculescu să-l bată pe Zanni?

Reality-show-ul „Survivor România 2021' devine din ce în ce mai stresant și epuizant psihic pentru concurenții din competiție. Un conflict a avut loc între Ștefan Ciuculescu și Zanni, iar în cele din urmă a fost calmat de Sebastian Chitoșcă.

De curând, în lupta pentru imunitate, doi dintre participanții echipei Faimoșilor, Ștefan și Zanni au fost la un pas de a se lua la bătăie. Deși se știe că organizatorii sancționează astfel de ieșiri, Ștefan nu s-a mai putut abține și și-a vărsat nervii pe Zanni. Datorită lui Sebastian, lucrurile nu au luat o întorsătură gravă.

„S-a vorbit atâta despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie, eu o să ma bat doar aici', a declarat Zanni, imediat după întâmplarea nefericită.

Fanii emisiunii au avut numeroase reacții pe rețelele de socializare, lăsând numeroase comentarii.

„Cei doi strică echipa!', „Afară Zani!', „Golani needucați', „Neinteresant cu acești oameni needucați. Ce exemplu să luăm de la ei⁉️ Când sunt niște oameni inconștienți. Nu își dau seama că sunt văzuți de o lume întreagă…', „Ar trebui toți trei trimiși acasă. Mă îndoiesc că se vor aplica măsuri', „Pokemonii trebuie potoliți cumva!', „Doi golani. Acest tatuat parșiv Zani și acest maimuțoi Chitoșcă. Din cauza lor nu se mai uită multă lume la acest concurs', „Nu va pleca Zanni. Acest portar este papă lapte. Pentru ca urlă ca animalul pe traseu', au fost câteva comentarii ale internauților.

Foto: Instagram Survivor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete