Soțul unei profesoare ucise în atacul din Texas a „murit de durere sufletească”

Soțul unuia dintre profesorii uciși în atacul de marți din Uvalde, Texas, ar fi murit în urma unui atac de cord.

Joe Garcia a fost soțul Irmei Garcia, care a predat timp de 23 de ani la școala elementară Robb.

Irma Garcia a fost unul dintre cei doi profesori uciși de un adolescent înarmat în atacul în care și-au pierdut viața 21 de oameni, inclusiv 19 copii. Cuplul a fost căsătorit timp de 24 de ani și acum patru copii au rămas orfani de ambii părinți, scrie BBC.

Până joi seară, o strângere de fonduri online pentru familia Garcia a strâns aproape 1,6 milioane de dolari dintr-un obiectiv inițial modest de 10.000 de dolari.

Stângerea de fonduri a fost organizată de verișoara Irmei Garcia, Debra Austin, care a scris: „Cred cu adevărat că Joe a murit cu inima frântă'.

Pe Twitter, un nepot al profesoarei, John Martinez, a spus că soțul acesteia a „decedat din cauza durerii' în urma uciderii soției sale.

A fost o scenă de haos, confuzie și durere, în care țipetele de agonie ale membrilor familiei au fost auzite din parcarea unei școli în care 19 copii mici și doi adulți au fost uciși într-un atac într-o școală din Texas.

Marți, 24 mai, un adolescent, înarmat cu două puști de asalt, a deschis focul asupra copiilor și profesorilor din Uvalde, Texas, ceea ce a devenit cel mai mortal atac la o școală americană din ultimii zece ani.

Pe măsură ce vestea s-a răspândit, părinții frenetici așteptau să afle dacă copiii lor sunt în siguranță. Greg Abbott, guvernatorul Texasului, a spus că cei 600 de copii din școala primară aveau vârste cuprinse între cinci și aproximativ 12 ani. Până la căderea nopții, au început să apară numele celor uciși în timpul atacului de marți de la școala elementară Robb.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri