Soțul Octaviei Geamănu mai vrea un copil: „Dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul”

Octavia Geamănu și Marian IonescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu patru ani, prezentatoarea TV Octavia Geamănu și membrul trupei Direcția 5 Marian Ionescu s-au căsătorit în secret, la Galați.

Împreună, cuplul are un copil, un fiu, Andrei (3 ani). Artistul mărturisește însă că ar mai vrea un copil cât mai curând.

Recent, într-un interviu oferit publicației online OK! Magazine, Marian Ionescu a vorbit despre cariera sa, dar și despre mariajul cu Octavia Geamănu.

De asemenea, artistul a mărturisit că cel mai frumos Crăciun a fost cel pe care l-au petrecut la scurt timp de la venirea pe lume a fiului lor Andrei, care s-a născut în anul 2016.

„Crăciunul din 2016, când Andrei avea o lună şi un pic şi îi simţeam prezenţa în casă. A fost minunat.

Amestecat cu atmosfera de sărbătoare şi cu bebeluşul pe care îl aveam în braţe, a fost de milioane. Acum, până pe 27 decembrie sunt în turneu.

Zilele în care sunt acasă, puţine la număr, mi le petrec cu Octavia şi Andrei. De Revelion vom cânta, iar în ianuarie suntem în vacanţă.

Încercăm să mergem undeva, dacă strângem bani până atunci”, a declarat Marian Ionescu, pentru OK! Magazine.

Soțul Octaviei Geamănu mai vrea un copil: „Dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul”

„Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul”, glumește artistul.

Marian Ionescu admite că nu e omul surprizelor și că apreciază la soţia lui faptul că nu s-a schimbat.

„Nu i-am făcut până acum nicio surpriză, nici măcar neplăcute. Pentru cele plăcute îţi trebuie talent de regizor, iar eu nu am.

Îmi place că nu s-a schimbat. Nu a devenit altă fată după ce s-a măritat. Și-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”, mărturiseşte membrul trupei Direcţia 5, pentru aceeași sursă citată anterior.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Pe Ami o știe deja o țară întreagă, dar cum arată fratele ei? Andrei este foarte de chipeș!

Solista a născut primul ei copil cu antrenorul personal pe care fostul iubit îl angajase pentru ea! Ce nume au ales pentru micuță?

De ce regina Elisabeta a II-a poartă mereu mănuși când își întâmpină invitații? Motivul nu are nicio legătură cu eleganța!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete