Soția și cei trei copii ai lui Victor Socaciu, la căpătâiul regretatului artist. Și Marina Almășan, fosta lui soție, a apărut la Sala Palatului

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Pe 28 decembrie, sicriul cu trupul regretatului artist a fost depus la Sala Palatului, iar astăzi, 29 decembrie, în Parlament, căci acesta a activat și ca politician. Membri familiei au fost cei care au stat mereu lângă catafalc.

Pe 28 decembrie, puțin după ora 11.00 sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului. Artistul în vârstă de 68 de ani s-a stins din viață din cauza unor probleme medicale, o lună de zile a fost internat la Spitalul Carol Davila, din București.

Familia, apropiații, artiști cunoscuți au mers la Sala Palatului să își ia rămas bun de la Victor Socaciu. Actorul Eugen Ionescu i-a dus un ultim omagiu, la fel și Dan Puric. Membrii familiei au fost cei care au stat aproape de sicriul artistului întotdeauna.

Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu, l-a ținut de mână pe artist când și-a dat ultima suflare, iar la priveghiul de la Sala Palatului nu a lipsit. Nici copiii lui nu au absentat. Cele două fiice și Victoraș Socaciu i-au dus un ultim omagiu tatălui lor.

priveghi-victor-socaciu-sala-palatului-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și Marina Almășan, fosta lui soție, a fost la Sala Palatului, și-a luat adio de la Victor Socaciu, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 16 ani. „Eu fac parte din trectul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțirea de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extraordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu', a spus Marina Almășan la priveghiul fostului soț, conform Spynews.

Prezentatoarea TV a mărturisit într-un interviu pentru Click că Victor Socaciu nu prea avea grijă de sănătatea lui. Marina Almășan îi este alături fiului ei, Victor, în această perioadă grea prin care trece, după pierderea tatălui său. „Nu este deloc o veste bună. Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță, fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine, pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de repaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară…

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță', a mărturisit Marina Almășan pentru click.ro.

Victor Socaciu va fi înmormântat joi în Prahova.

Foto: Dumitru Angelescu – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete