Soția schiorul olimpic Bode Miller este însărcinată cu gemeni

Schiorul olimpic Bode Miller și soția lui Morgan Beck Miller urmează să aibă gemeni la aproape un an de la pierderea fiicei lor Emeline în urma unui înec accidental.

În timpul unei apariții din cadrul show-ului TV american Today, cuplul a anunțat că, din toamnă, familia lor se va mări nu cu unul, ci cu doi fii gemeni.

Bode și Morgan au mărturisit că sarcina nu a fost planificată, fiind o surpriză și un șoc pentru amândoi.

„De la începutul relației noastre, Bode întotdeauna și-a dorit fii gemeni născuți, dacă se poate, în ziua aniversării lui”, a declarat Morgan.

„De data acesta, când am aflat că sunt însărcinată, l-am întrebat dacă simte că sunt gemeni. Răspunsul lui a fost nu.”

Cuplul mai are un fiu în vârstă de 10 luni, Easton, și unul în vârstă de patru ani, Nash. Schiorul mai are de asemenea un fiu în vârstă de șase ani, Samuel, și o fiică în vârstă de 11, Neesyn

Pe Samuel îl are din fosta relație cu Sara McKenna, iar pe Neesyn din fosta relație cu Chanel Johnson.

Soția schiorul olimpic Bode Miller este însărcinată cu gemeni

Pe contul personal de Instagram, Morgan a dezvăluit că data de naștere a micuților va fi 11 noiembrie, în timp ce Bode este născut pe data de 12.

Fiica lor Emeline s-a născut pe 5 noiembrie 2016 și s-a stins din viață pe 10 iunie 2018 în timp ce Morgan era însărcinată cu al doilea fiu al cuplului.

Iată întreg mesajul prin care tânăra și-a anunțat ultima sarcină: „Pierderea unui copil în timp ce eram însărcinată cu un altul a reprezentat o experiență foarte confuză pentru mine.

Conflictul dintre emoțiile de pură bucurie, vină și teroare. Iubesc acest copil așa cum am iubit-o pe Emmy?

Este ok să iubesc acest copil cum am iubit-o pe Emmy? Simțeam că iubirea mea pentru acest copil era o formă de a o înlocui.

Teama de a-i da naștere fiului meu, teama de a face un pas înainte, dovada că timpul trecea fără ca ea să mai existe.

Simțeam că vreau ca timpul să stea în loc. Am realizat apoi cât de mult am greșit. Easton ne-a oferit o cale de a menține vie legătura cu sora lui.

Momentul în care l-am auzit plângând pentru prima oară a aprins în sufletul meu ceva. Speranță. Iubire. Nu sunt sigură.

În acel moment am realizat că sunt mama și că toți copiii mei merită să le ofer lumea. Totul avea să fie bine. Bucuria și tristețea mea puteau coexista.

Acum pot spune cu fericire în suflet că vom deveni părinții a doi fii gemeni. (..) De la începutul sarcinii am simțit că Emmy a făcut acest miracol posibil.”

Foto: Instagram / Hepta.ro

Sursă: Time.com

Citește și: 

Kate Middleton, amuzată copios de fiica ei! Prințesa Charlotte a scos limba mulțimii care venise să salute Familia Regală

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete