Soția lui Nicolai Tand recunoaște: „Uneori poate deveni puțin obositor”

Monica și Nicolai Tand formează un cuplu frumos. El este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, iar Monica, un apreciat antreprenor, style expert și blogger de fashion. Împreună au două copii, pe Ilona și Iancu.

Charismaticul chef Nicolai Tand, pe care îl puteți vedea în cadrul matinalului SuperNeața! Cu Răzvan și Dani, și soția lui, Monica Tand, au acceptat provocarea de a participa împreună la o ediție specială, de sărbători, a cunoscutei emisiuni matinale de la Antena 1.

Luată la întrebări de Florin Ristei, Monica a făcut câteva dezvăluiri din intimitatea familiei Tand. Spre amuzamentul celor din platou și al privitorilor, Monica a recunoscut că firea expansivă și volubilă a soțului ei se manifestă din plin și acasă.

„Așa e și acasă. Cu durere în suflet, așa e și acasă. Nu, glumesc! Dar câteodată poate fi puțin obositor, puțin', a glumit aceasta, recunoscând că Nicolai este și cel care, în ultima perioadă, se ocupă cu gătitul, acasă. „De câteva luni, deja mă simt prost, sincer'.

Nicolai Tand, un familist convins

Cei doi au vorbit și despre decizia de a le lua copiilor un cățel, mărindu-și astfel familia.

„În perioada pandemiei, era puțin trist pentru copii, pentru că făceau școala online și am zis să le înveselim puțin viața și am decis de comun acord. Nicolai nu prea voia pentru că a zis că o să-i revină lui sarcina să o scoată dimineața. Și eu am zis, niciodată! O s-o scoatem cu rândul. Și cine o scoate acum? Nicolai'.

Cei doi s-au căsătorit religios în 2018, iar despre eveniment Monica Tand a scris pe pagina personală.

„Am ales să facem totul la noi în ogradă, în casa în care Nicolai a copilărit. Știam cât de importanți au fost părinții în viața lui, cât de puternică a fost legătura dintre ei și în felul acesta îi avea cumva aproape. Vă mărturisesc că înainte de eveniment, am făcut un adevărat tur de forță. Acum ceva ani am transformat vechiul grajd într-o casă, o casă tradițională din Maramureș, pe care acum am început s-o renovăm.'

Nicolai TandSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Ce regretă Antonia, la 32 de ani?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete