Soția lui Matt Damon a întors privirile pe plajă purtând un costum de baie minuscul. Cum arată după patru nașteri?

Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, și-au etalat fizicul tonifiat în timpul unei zile de plajă, duminică, la Miami.

Actorul din „Good Will Hunting” și soția sa de aproape 20 de ani au fost fotografiați plimbându-se pe lângă apele calde înainte de a intra pentru o baie răcoritoare. Cuplul s-a oprit pentru a discuta în timp ce apa le ajungea până la genunchi și păreau să fie bine dispuși și zâmbitori.

Matt Damon, în vârstă de 52 de ani, părea să fie într-o formă excelentă, el arătându-și mușchii într-o pereche de pantaloni negri. El a mai adăugat un colier lejer și ochelari de soare negri pentru ieșirea în aer liber.

Deoarece nu purta cămașă, mai multe dintre tatuajele sale, inclusiv cele cinci nume ale fiicelor și soției sale, erau la vedere. Între timp, Barroso, în vârstă de 47 de ani, a uimit, de asemenea, într-un bikini micuț albastru deschis, o pălărie albă, cercei aurii și ochelari de soare de aviator.

Atunci când nu era în deux-piece, a optat pentru un maiou alb și o pereche de pantaloni de jogging albi și albastru deschis.

Cei patru copii ai lui Damon și Barroso, fiica vitregă a acestuia, Alexia, în vârstă de 24 de ani, și fiicele lor biologice Isabella, în vârstă de 17 ani, Gia, în vârstă de 15 ani, și Stella, în vârstă de 12 ani, se pare că nu au fost prezenți la această ieșire.

Miami are o semnificație specială pentru actor și soția sa, întrucât s-au cunoscut acolo în timp ce ea era barmaniță, iar el se afla în oraș pentru filmările la pelicula “Stuck on You” din 2003.

În 2018, Barroso a declarat pentru Vogue Australia, că Matt Damon a abordat-o după ce a văzut o „lumină” strălucind asupra ei în clubul de noapte plin de viață.

“Dar începuse să fie recunoscut și să i se ceară poze și autografe, iar apoi a devenit cam agresiv pentru că oamenii beau și alte chestii, așa că a venit și s-a ascuns în spatele barului meu”, și-a amintit ea.

EXCLUSIVE: Matt Damon and Luciana Barroso Hit The Beach in MiamiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Mama a patru copii i-a cerut să îl ajute să facă cocktailuri pentru invitați, lucru pe care acesta l-a îndeplinit și chiar a ajutat-o să câștige “o tonă de bani în bacșișuri în acea seară”, pentru că “toată lumea voia să meargă să îl vadă”.

Doi ani mai târziu, cuplul a spus “Da” în cadrul unei ceremonii intime, în decembrie 2005, la New York.

“Știu doar că amândoi ne simțim, cred, foarte, foarte norocoși că ne-am întâlnit, așa că nu luăm asta ca pe ceva de la sine înțeles”, a declarat ea pentru publicație. „Este viața și căsătoria, așa că există suișuri și coborâșuri, știți, dar în general este ușor și este distractiv. Iar el este un tată atât de bun”.

Deși cei doi par a fi mai fericiți ca niciodată, Damon a dezvăluit recent că au mers la consiliere de cuplu și au “negociat îndelung” despre faptul că el a luat o pauză de la actorie, a declarat pentru Entertainment Weekly în iulie, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete