Soția lui Liviu Teodorescu, la spital înainte cu câteva zile de nuntă: „Au tăiat-o…”

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de la noi din țară. El compune și lansează piese care devin în scurt timp adevărat hit-uri.

La începutul lunii iulie, Liviu Teodorescu și iubita sa s-au căsătorit civil, iar peste mai multe zile vor merge în fața altarului pentru cununia religioasă. Până pe 24 iulie când va avea loc marele eveniment, cei doi mai au foarte multe detalii de pus la punct, însă un incident nefericit le-a dat un pic planurile peste cap.

Iulia, femeia alături de care artistul trăiește o poveste minunată de dragoste, se află ultimul probe pentru rochia de mireasă și din păcate, un bold ia intrat în picior, fiind nevoită să meargă de urgență la spital.

„Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, au tăiat-o în talpă ca să scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă. Acum, ce să zic, trimiteți și voi gândiți bine, ca până la azi să se vândă și să poată sta pe tocuri ' , a transmis Liviu Teodorescu în social media.

Liviu Teodorescu și Iulia sunt împreună încă din liceu, iar la începutul lunii iulie au spus un „Da' hotărât în ​​fața ofițerului de stare civilă. Cererea în căsătorie a fost un moment planificat cu mare atenție de artist, compunându-i o piesă.

„Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un partid surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dă inelul. La un moment dat sa prins din versuri de ce se întâmplă, dar nu ia venit să creadă. Te iubesc, Iulia! Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult! ' , a declarat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete