Soția lui Andrei Ștefănescu a reacționat la acuzațiile că artistul nu are coronavirus

Andrei Ștefănescu a fost recent diagnosticat cu noul coronavirus. În urma confirmării diagnosticului, prezentatorul TV a făcut mai multe mărturisiri.

Printre aceste declarații, artistul a dezvăluit că și-a pupat fiul pe obraz înainte de a pleca la spital, deși știa că era infectat cu noul coronavirus.

În urma acestei declarații, Olivia Steer a publicat un mesaj ironic în mediul online: „Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă”.

Soția lui Andrei Ștefănescu a reacționat la acuzațiile că artistul nu are coronavirus

La aceste acuzații au răspuns atât prezentatorul, cât și soția lui. „Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul. Fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase!

Locuiește în aceeași casă cu copilul și nevasta. Nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul.

Infectat era și înainte de telefon și cu o zi înainte și cine mai știe când. Chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!”, a scris Antonia, în mediul online, potrivit Spynews.

„Puțin creier și puțină logică, atât e necesar, ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin!

Desigur, unde e cazul, că de, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. În schimb, când ești ticălos și prost și mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească bățul”, a adăugat soția artistului.

Andrei Ștefănescu, reacție dură la acuzațiile Oliviei Steer

„Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital. Nu mi-am dorit să fiu pozitiv. Nu mi-am dorit să fiu criticat.

Nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”.

„Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit.

Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit. Că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu.

Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorocita asta de boală, asimptomatică la mine.

Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a adăugat artistul.

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit cu partenera lui de viață, Antonia, în Sinaia, în toamna anului trecut. Perechea are împreună un fiu, Ayan, în vârstă de trei ani.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Vești de ultimă oră despre Marcel Pavel: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist!”

Alina Pușcaș, noi detalii despre starea ei după infectarea cu coronavirus

Angelina Jolie, primele declarații despre motivul despărțirii de Brad Pitt: „Unii au profitat de tăcerea mea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete