Soția lui Alec Baldwin: „Sunt aici, te iubesc și voi avea grijă de tine”

Ancheta privitoare la tragedia de pe platourile de filmare în care a fost implicat actorul american Alec Baldwin este în desfășurare. Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, în încercarea de a afla cum a ajuns un glonte adevărat într-o armă care se presupunea a fi neîncărcată.

În plină anchetă, actorul Alec Baldwin a vorbit acum câteva zile pentru prima oară, într-un interviu acordat postului ABC despre ce s-a întâmplat în acea zi fatidică. Cu momente în care lacrimile îl împiedicau să vorbească, actorul a explicat de ce arma folosită era îndreptată spre directorul de imagine al filmului, Halyna Hutchins (pentru ca aceasta să aibă cadrul potrivit) și cum arma s-a descărcat deși actorul trăsese doar „cocoșul' acesteia.

În contextul difuzării interviului, dar și a numeroaselor atacuri la adresa actorului, dar îl acuză în mod direct de uciderea directorului de imagine, soția lui Alec Baldwin, Hilaria, a postat un mesaj emoționant pentru a-și arăta susținerea față de partenerul ei, tatăl celor șase copii pe care cei doi îi au împreună.

„Sunt aici, te iubesc și voi avea grijă de tine'. Acestea au fost singurele cuvinte care mi-au trecut prin minte când am aflat că Halyna și-a pierdut viața. Îmi amintesc că am repetat această frază încă o dată și-ncă o dată. Pierderea îngrozitoare, tortura familiei, și tu, soțul meu, pus cumva în acest coșmar de necrezut. (…)

Hilaria Baldwin: „Nu vreau să te pierd'

Mi-a fost frică pentru tine să te deschizi pentru că ți-am văzut viața strivită, sănătatea mentală zdruncinată, sufletul tău în dureri inimaginabile. Câteodată mă întreb cât poate un corp, o minte să suporte. Nu vreau să te pierd. Tu te cunoști și ai vrut să vorbești. Sunt mândră de tine. Am devenit speriați și dărâmați, așa cum spun unii despre noi, pentru noi, bârfe, conspirații, toate părerile din lume. Totul ajunge să fie întors și sucit, desfăcut, cules, chiar și inventat.

Mie și ție, nu ne ies mereu lucrurile așa cum trebuie, dar avem inimi mari și ne iubim profund. Suntem complet diferiți (..), dar suntem uniți prin modul nostru profund de a ne păsa. Alec, suntem dezordonați, fără filtru și ne purtăm inimile, dezbrăcate, pe cămăși – asta ne face ținte și suntem atât de sensibili, încât e ușor să fim răniți. Oricât de mult aș vrea ca durerea să treacă, nu-mi pot imagina că lucrurile pot fi altfel. Așa suntem – și așa suntem împreună. Așa că mă întorc la „sunt aici, te iubesc și voi avea grijă de tine. O onorăm pe Halyna și îi onorăm familia. Sperăm să ne dăm seama cum s-a întâmplat asta și ce putem face pentru ca asta să nu se întâmple din nou. Alec al meu, sunt aici să vindec orice durere pe care o pot vindeca. Nu plec nicăieri. Și de acum înainte vor fi Alec și Hilaria, dezordonați, cu emoții puternice, dar cu multă, multă dragoste – până la sfârșit'.

Alec BaldwinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Andreea Bănică, despre pierderea părinților

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete