Soția lui Adriean Videanu, pasionată de haine scumpe în valoare de zeci de mii de euro

Soția lui Adriean Videanu, pasionată de haine scumpe în valoare de zeci de mii de euro

 

Adriean Videanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi, care este și politician. El a devenit unul dintre principali lideri ai PD-L începând cu anul 2000, iar ulterior a devenit Președinte interimar al organizației PD-L București și Președinte al Comisiei de strategii a partidului.

De asemenea, Adriean Videanu a deținut funcțiile de Ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (2008 – 2010) și de Vicepremier, ministru de stat responsabil cu coordonarea politicilor economice (2004 – 2005). El a fost ales de 5 ori deputat de Teleorman în Parlamentul României (1990 – 2004), iar în 2005 a fost ales Primar General al Bucureștiului (2005 – 2008), conform wikipedia.org. În cadrul PD și PD-L a fost succesiv, începând cu 1990, purtător de cuvânt, președinte al Organizației de Tineret, membru al Biroului Politic Național (BPN), secretar executiv și responsabil pentru relațiile cu presa, vicepreședinte și prim vicepreședinte al partidului, ultima funcție ocupând-o între 2008 și 2011.

Cine este soția lui Adriean Videanu

Adriean Videanu  s-a căsătorit cu Miorița Videanu încă din anul 1987. Ea este născută pe 12 august 1963 în comuna Grosu, Teleorman și este absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) din București. Mioara Videanu este prietenă cu soțul ei încă din copilărie. Adriean și Mioara Videanu au împreună doi copii: Andrei Valentin, născut în 1990 și Diana Alexandra, născută în 1992. Andrei Videanu a fost admis în 2009 la George Washington University (GWU) din S.U.A., unde studiază economia. Diana Videanu a fost acceptată în 2012 la University College London (UCL) din Marea Britanie, Departement of Science & Innovation. Soții Videanu locuiesc în București din anul 1987.

Dacă Adriaen Videanu este un politician notorietate, ei bine nici soția lui nu se lasă mai prejos. Mioara Videanu este o afaceristă de succes și are o adevărată pasiune pentru hainele scumpe. Ea și-a achiziționat o rochie în valoare de 100.000 € și deține și cea mai scumpă poşetă din România, din colecţia Hermes Birkin, care valorează 37.000 €, conform libertatea.ro. Mai mult, Miorița Videanu a purtat și o rochie pe care o deține și Kate Middleton.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mioara Videanu și cu ținutele acesteia, deschide galeria foto de mai sus! Vezi găsi și câteva fotografii cu soția fostului primar al Capitalei în care apare în costum de baie la plajă.

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Prima reacția a soției lui Sorin Grindeanu după 7 zile de proteste: „Nu vreau să mai tac!'

Amănunte interesante despre soția premierului Sorin Grindeanu

Soţia ministrului justiției Florin Iordache este pensionară la 47 de ani, cu 12.000 de lei/lună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri