Soția actorului Kit Harington, Rose Leslie, a născut! Ce sex are bebelușul?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Actorii Rose Leslie (34 de ani) și Kit Harington (34 de ani) au devenit părinți pentru prima oară. Perechea a confirmat nașterea bebelușului lor ieșind la plimbare alături de micuț în Londra, Anglia.

Reprezentantul actorului a confirmat că Rose și Kit sunt „foarte, foarte fericiți”. Actrița a marcat anunțul sarcinii sale printr-o ședință foto în colaborare cu publicația britanică Make Magazine. În paginile acesteia, Rose a publicat prima imagine cu burtica.

Soția actorului Kit Harington, Rose Leslie, a născut! Ce sex are bebelușul?

Potrivit E! News, cuplul are un fiu. Rose a vorbit atunci deschis despre cum s-au acomodat ea și actorul în noua lor locuință. „Ce lucru absolut glorios, să poți fugi la țară să te reculegi”, a spus Rose.

„Este un privilegiu fantastic să fii înconjurat de verdeață, de cântecul păsărilor, de animale și de minunații noștri vecini. Este foarte liniștitor și pașnic.”

A descris locuința drept „casa construită de Jon Snow”„Este incredibil de veche”, mai spune ea. „Avem un acoperiș din stuf, care are în prezent un cuib enorm de hornet/viespi în el.

Îmi place să mă gândesc la această casă și la toți oamenii care au locuit în ea. Dacă au fost fericiți, cum au trăit. Să mă gândesc la toate familiile care au trecut pe sub aceste grinzi antice.”

A muncit din greu deși era însărcinată

Deși a avut o scuză plauzibilă, actrița a mărturisit și că a lucrat din greu în perioada sarcinii. „Mă simt norocoasă să spun că pot lucra; dată fiind situația prezentă din industrie”, a explicat atunci.

Rose nu ia de bun faptul că are în prezent un job. „Sunt foarte recunoscătoare pentru ce am și trăiesc ziua așa cum vine.”

Actrița creditează serialul Game of Thrones pentru platforma pe care i-a oferit-o. „A fost o experiență incredibilă pentru mine ca actriță. Mi-a deschis multe uși”, spunea.

Mai mult decât atât, pe platourile de filmare ale seriei HBO, Rose și-a cunoscut partenerul de viață. Perechea și-a confirmat relația în luna aprilie a anului 2016 și s-a căsătorit doi ani mai târziu, în iunie 2018.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce mașină conduce fondatorul Zara, Amancio Ortega, unul dintre cei mai bogați oameni din lume?

Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film. A fost ucis cu sânge rece

Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete