Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, neînțelegeri la „Chefi la cuțite”. De la ce a pornit totul

Duminică seară, premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite' a venit la Antena 1 cu multe emoții și adrenalină. Cea dintâi ediție a show-ului culinar a aprins ambițiile celor trei Chefi într-o luptă pentru amuletă la finalul căreia s-a dovedit că strategia a fost la fel de importantă precum gustul preparatelor și aspectul farfuriilor. Jurizați de Iosif Ștefănescu, Chefii au răspuns provocării de a găti preparate cu 10 ingrediente, dornici să obțină importantul avantaj al amuletei.

Numărul ingredientelor nu a fost întâmplător, simbolizând cei 10 ani de prietenie care îi leagă pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Alegând să gătească crème brûlée au foie gras, un preparat pe care îl gătea de obicei Florin Dumitrescu, Chef Bontea a câștigat prima amuletă a sezonului 10, încingând spiritele în platoul show-ului cu strategia sa îndrăzneață.

„Iosif Ștefănescu știe că tu, de regulă, faci rib-eye steak. Și știe că eu, de regulă, fac foie gras. Cine are foie gras-ul pe masă câștigă. Ce pot să-i mai zic?! Omul joacă deștept', a comentat Chef Dumitrescu.

Dacă lupta pentru amuletă le-a pus nervii la încercare, audițiile pe nevăzute le-au oferit farfurii savuroase, dar și momente pline de umor și povești fascinante ale concurenților. Show-ul continuă cu noi participanți care intră în arena culinară cu preparate surprinzătoare și experiențe de viață impresionante.

Neatza-editie-speciala-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Gabriel Drăgușanu, concurentul venit din Germania după ce a primit drept cadou de nuntă din partea soției înscrierea la concurs, va primi în seara aceasta verdictul pentru o farfurie cu un preparat inedit. Printre cei care vin să gătească pentru Chefi se numără și un invitat special de peste hotare – creatorul de modă grec Lakis Gavalas. Totodată, cei trei Chefi își vor asuma, începând din această ediție, o dublă provocare: lupta pentru amuletă, dar și întrecerea din culise, care se transformă acum într-un joc cu o miză foarte importantă, ce le va oferi Chefilor un avantaj uriaș în etapa battle-urilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete