Sorin Bontea, secretul unei căsnicii de 26 de ani!

Chef Sorin Bontea semnează Taste of Home (4)

Câștigătorul „Chefi la cuțite', sezonul 8, Ionuț Belei, a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Acesta din urmă s-a dovedit a fi un mentor adevărat pentru Ionuț, a avut încredere în el încă de la început când i-a oferit „cuțitul de aur'.

Sorin Bontea este la fel de implicat și în viața personală. El este căsătorit de 26 de ani și iubește aceeași femeie de 31 de ani. El se poate declara împlinit datorită familiei lui și a celor doi copii.

Juratul de la „Chefi la cuțite' povestește că de-a lungul căsniciei și a relației cu soția lui au învățat împreună să se asculte și să se susțină unul pe celălalt, însă acest lucru nu înseamnă că s-au schimbat foarte mult față de cum erau acum trei decenii.

„Am avut norocul sau am învățat să evoluăm împreună, să ne susținem unul pe celălalt, să ne fim alături, și așa am ajuns la o relație de peste 30 de ani.' a declarat Sorin Bontea pentru Viva!

Bontea, soț devotat

În fața micilor ecrane, telespectatorii pot vedea un chef dur și deloc ușor de impresionat, mai ales experienței pe care o are în meseria sa. Însă acest lucru îl aplică doar atunci când vine vorba de bucătărie, pentru că de-a lungul timpului, Sorin Bontea a participat la alte emisiuni unde s-a putut vedea simțul aventurier și mai ales, simțul fin al umorului.

Mai mult de atât, el este un adevărat domn și ori de câte ori are ocazia își surprinde soția cu flori, mai exact cu trandafiri. Aceștia nu sunt aleși întâmplător, simpaticul chef cucerindu-și soția acum 30 de ani, cu un trandafir roșu.

„Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare. Îi cumpăr deseori și lalele albe, pentru că îi plac foarte mult, iar toamna, de câte ori mă duc la piață, mă întorc cu un braț de flori de câmp', a adăugat Bontea.

Probleme în paradis

Ca în orice căsnicie, există și în familia lui Bontea mici divergențe. Una dintre ele este faptul că, deși el gătește adevărate gustări pentru alții, acasă cea care se ocupă de bunăstarea papilelor gustative este chiar soția sa. Mai mult de atât, soția îi reproșează juratului dur și greu de impresionat că este extrem de dezordonat.

„Nu sunt ordonat (am auzit că mulți bărbați au plângerea asta). Eu cred că e ceva ce ne definește și ar fi cazul să nu mai aveți așteptări în privința asta; că repet un lucru de trei ori (curios, că și Fodor îmi tot spunea asta în „Asia Express) și că nu mai aud bine (mă fac și eu că nu aud plângerile astea)', a mărturisit Sorin Bontea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete