Sorin Bontea părăsește România? Celebrul bucătar a mărturisit totul: „Este senzațional locul”

Unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România este Sorin Bontea. Celebrul Chef are o carieră fantastică și o familie superbă. Recent, Sorin Bontea a mărturisit că a găsit locul perfect pentru a-și petrece bătrânețea.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt implicați într-un nou proiect culinar „Chefi fără limite' care se va difuza la Antena 1. Cei trei filmează, în prezent, în Grecia, iar printre multitudinea de locuri superbe, Sorin Bontea a mărturisit că a găsit locul perfect pentru a locui atunci când va ieși la pensie.

Sorin Bontea părăsește România?

Orășelul Agiasos de pe insula Lesbos l-a cucerit pe loc pe celebrul bucătar. Chef Sorin Bontea a fost impresionat de o piață unde se aflau numeroase terase, iar oamenii păreau extrem de relaxați și liniștiți. Acesta a împărtășit câteva imagini cu fanii săi de pe Instagram.

„Vreau să spun că este senzațional locul, iar oamenii sunt atât de frumoși, atât de liniștiți. Când vezi piața asta plină de oameni de toate vârstele … pentru mine este senzațional. La bătrânețe mi-ar plăcea să stau într-un asemenea loc', a mărturisit Sorin Bontea, din piața orașului elen Agiasos.

Sorin BonteaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Grecia l-a cucerit pe celebrul bucătar și l-a făcut să uite câteva dintre peripețiile de care a avut parte pe drum. Doar o săptămână a trecut de când se află la filmări, însă a fost de ajuns să fie cucerit de locurile superbe și bucătaria elenă.

„Chefi fără limite', proiect 100% românesc

„Chefi fără limite' este un nou proiect culinar care va fi difuzat de Antena 1. Filmările sunt în toi, iar acest gen de emisiune este o premieră în România. Călătoriile și gătitul sunt frumos îmbinate, iar cei trei bucătari vor avea câte o echipă care va demonstra că un adevărat bucătar se poate descurca în absolut orice situație. Filmările au loc în insulele grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos, iar gazda emisiunii va fi Irina Fodor.

„Eu sunt obişnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin şi cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca şi colegii mei, abia aştept să-i văd!', a declarat Sorin Bontea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete