Sorin Bontea, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată: „Dacă nu aveam ce să le dau de mâncare mă…”

Unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România este Sorin Bontea. Recent, celebrul chef le-a dezvăluit fanilor o latură a sa sensibilă pe care nu o cunoșteau.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt implicați într-un nou proiect culinar „Chefi fără limite’ care se va difuza la Antena 1, începând cu luna februarie. Cei trei au filmat în Grecia, iar printre multitudinea de locuri superbe, Sorin Bontea a mărturisit că atunci când vedea animale le hrănea.

„Cum le vedeam mă opream la ele. Iar dacă nu aveam ce să le dau de mâncare mă duceam să cumpăr semințe, pliculețe. Sunt convins că toate animalele din Grecia îmi duc dorul!', a declarat Sorin Bontea.

Dacă pe micile ecrane, telespectatorii s-au obișnuit să vadă un chef rigid, dur și aproape greu de convins, acesta este foarte sensibil atunci când vine vorba de necuvântătoare.

„Fiecare animal care mi-a ieșit în cale la filmări mi-a adus aminte de câinele nostru, Snoop. Este un beagle foarte simpatic, dar care nu stă locului o secundă. Și cred că tocmai din acest motiv îl și iubim atât de tare, ne umple de energie', a mărturisit juratul, scrie Libertatea.

„Chefi la limite' este primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. De asemenea, îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete