Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A, iubește din nou!

Sorana Darclee a divorțat acum șase ani de Paul Moga, ofițerul SRI care a înșelat-o cu o escortă. Vedeta a avut nevoie de intervenția a patru psihologi pentru a depăși trauma provocată de infidelitatea soțului și divorțul dureros.

În prezent, fosta membră a trupei A.S.I.A și-a refăcut complet viața și a declarat într-un interviu acordat jurnaliștilor de la playtech.ro că iubește din nou și de doi ani este fericită alături de noul iubit, Cosmin. Acesta este în permanență lângă ea și preferă să stea cu artista decât să iasă cu prietenii.

„La Cosmin am găsit tot ce-mi place mie, de la liniște, la joacă, la iubire, la blândețe, romantism, la lipsă țigle pe casă. Cu un om foarte serios eu nu aș putea să stau.

Divorțurile toate sunt dureroase, așa că nici divorțul meu nu a fost mai diferit față de altele. Dar nu am nici o problemă după divorț să mă gândesc la căsătorie, nu rămân cu traume din astea de nu se mai pot rezolva.

E o parte din viața unui om. La Cosmin am găsit tot ce-mi place mie, de la liniște, la joacă, la iubire, la blândețe, romantism, la lipsă țigle pe casă. Cu un om foarte serios eu nu aș putea să stau. Este și el într-o ureche ca și mine. Cât despre infidelitate, n-aș ierta-o niciodată', a spus Sorana în cadrul interviului pentru sursa menționată.

Pandemia, motiv de regăsire

Sorana Darclee a declarat că pentru ea pandemia de coronavirus a fost un prilej minunat de a-și da un „restart'. Aceasta și-a propus să-și pună ordine în gânduri și în inimă, lucru pe care l-a și reușit de altfel. Cât a fost nevoită să stea în casă, artista a pictat și a făcut yoga.

„Am pictat foarte mult, am făcut sport în casă, cu puțin timp înainte de a se închide sălile mă apucasem de yoga. Am continuat să fac apoi yoga prin zoom. Trebuie să recunosc mă cam luasem cu meditație, în izolare am descoperit-o, pentru că altfel cred că o luam razna. Am încercat să mă concentrez pe lucruri cât mai pozitive, cât mai bune, mi-am ținut creierii departe de tot ce a însemnat media.

La un moment dat nici nu știam ce se întâmplă afară, eram eu aici la mine în scorbură, am făcut ca veverița. Nu am luat-o razna cu mâncarea. Eu gătesc de la 16 ani, nu mi-am făcut provizii. Mie îmi place să coc pâine. Îmi place să fac pâine în casă ca să miroasă a pâine', a mai adaugat vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete