Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre sănătatea artistei: „Este trist”

Celine Dion și-a surprins recent fanii când a dezvăluit că suferă de „spasme musculare severe și persistente', ceea ce înseamnă că nu-și va putea susține concertele stabilite.

Sora ei, Claudette Dion, a oferit câteva detalii despre sănătătea ei.

„Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Știu că este bine dispusă', a declarat Claudette, potrivit revistei Voici.

Vestea este cu siguranță o ușurare pentru fanii lui Celine, după ce mai mulți și-au împărtășit îngrijorările în urma știrii că nu ar fi suficient de bine pentru a merge mai departe cu turneele ei din Las Vegas.

„Trimitem multă dragoste, lumină și energie vindecătoare în calea ta'. Un altul a adăugat: „Te iubim! Te rugăm să te odihnești și să te faci bine', iar un al treilea a spus: „NU! Am inima frântă, dar vreau ce este mai bun pentru Celine'.

În urmă cu două săptămâni, superstarul canadian Celine Dion și-a amânat concertul de la Las Vegas Show Opening, invocând probleme de sănătate.

Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, lucra la noul ei spectacol din februarie împreună cu echipa și partenerii săi de la AEG Presents. Cântăreața și-a anunțat revenirea în fața publicului în mai 2021.

„Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune. Îmi pare extrem de rău că am dezamăgit toți fanii care au vrut să vină la Las Vegas', a declarat Celine Dion.

Începând cu luna martie a anului viitor, Celine Dion va susține un turneu mondial, iar la București este așteptată abia în 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete