Sora unei cunoscute vedete de la noi s-a călugărit de 26 de ani: „Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu”

Adina Alberts vorbește rar despre familia ei. S-a aflat însă că vedeta are o soră care de 26 de ani este măicuță. Sunt într-o relație bună și se văd cât de des pot.

Daniela e sora medicului Adina Alberts. Aceasta s-a retras de ani de zile la mănăstire. Decizia de a se călugări a fost cu greu acceptată de familie, care nu a înțeles la momentul respectiv hotărârea acesteia, scrie libertatea.ro. „Ea este sora mea, Daniela. Am crescut împreună. Am traversat perioada adolescenței împreună, în general ne-am împăcat bine și ne-am susținut în toate. Recunosc că este mai inteligentă decât mine, a intrat a treia la Fizică, și, după ce a terminat institutul de la Măgurele, a intrat a treia la Cibernetică-ASE- București! Apoi timpul s-a oprit în loc pentru ea! Dar și pentru noi, ca familie!

Greu ne-am regăsit, greu am înțeles alegerea făcută de ea! De fapt, sincer, nu am înțeles-o niciodată, doar că am învățat să o respectăm și să ne bucurăm de liniștea ei sufletească! Și indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata și mătușica noastră dragă -mătușica Danana!', scria Adina Alberts pe Facebook, acum 3 ani.

sora vedetei s-a calugaritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Acum, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Adina Alberts a revenit cu noi declarații despre sora ei care s-a călugărit. Sora vedetei este măicuță de 26 de ani și este foarte împăcată cu hotărârea pe care a luat-o. „Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi.

Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!', a povestit Adina Alberts.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete