Sophie Turner și Joe Jonas, decizie neașteptată în privința copiilor în mijlocul divorț dur

Sophie Turner și Joe Jonas au luat o decizie în privința fiicelor lor, în timp ce continuă să își rezolve bătălia acerbă pentru divorț.

Potrivit Page Six, cuplul a semnat luni, 25 septembrie, un ordin de consimțământ provizoriu care le interzice amândurora să își scoată copiii din New York.

Aparenta încetare temporară a scandalului vine la doar câteva zile după ce actrița din “Game of Thrones” l-a dat în judecată pe membrul trupei Jonas Brothers pentru a le înapoia fiicele lor în Anglia, unde susținea că au decis să își crească definitiv copiii.

De asemenea, ea a susținut că Jonas, în vârstă de 34 de ani, reținea pașapoartele micuțelor pentru a le împiedica să plece. În plus, Sophie Turner a declarat în documentele de la tribunal că a aflat despre divorțul lor „prin intermediul presei” la trei săptămâni după ce s-au certat crunt de ziua de naștere a lui Jonas.

Cu toate acestea, Jonas a negat vehement acuzațiile lui Turner și a insistat că nu și-a “răpit” copiii și a susținut, de asemenea, că el și Turner au discutat despre încheierea căsătoriei lor înainte ca despărțirea să ajungă pe prima pagină a ziarelor.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete