Sophia Loren, o bunică mândră. Iată cum arată nepoata care pare a-i moșteni genele

Puține vedete au întruchipat strălucirea și farmecul Epocii de Aur de la Hollywood, la fel ca actrița italiană Sophia Loren.

Cariera ei a fost fabuloasă, îndrăzneață și revoluționară pe întreg mapamondul. Pentru rolul său din Two Women, din 1961, a devenit primul actor care a câștigat un Oscar pentru un spectacol în limba străină.

Munca ei s-a desfășurat între continente în timp ce lucra cu toți marii cinematografiei americane și italiene, realizând piese clasice precum El Cid, Ieri, Astăzi și Mâine, Wedding Italian Style, Houseboat și A Special Day.

Acum, actrița în vârstă de aproape 87 de ani, a revenit recent la actorie după o pauză de 10 ani pentru a juca în filmul The Life Ahead. În timpul petrecut, ea spune că s-a concentrat asupra familiei sale, și anume pe cei doi fii ai ei, pe care îi are cu regretatul regizor Carlo Ponti, precum și cu cei patru nepoți ai săi.

Astăzi, nepoata ei cea mai mare, Lucia Sophia Ponti, are 15 ani. Aceeași vârstă cu Loren, când s-a lansat pentru prima dată, participând la concursul de frumusețe Miss Italia din 1950 din Napoli.

Sophia Loren spune că nepoții ei sunt „secretul ei de frumusețe'

Sophia Loren este cunoscută nu numai pentru rolurile sale de actorie, ci și pentru frumusețea ei atemporală. Adesea i s-a cerut să dezvăluie secretul îmbătrânirii sale grațioase.

Actrița a împărtășit că cel mai mare secret al ei de frumusețe nu este un tratament, un produs sau un designer, ci este să hrănești frumusețea „din interior' trăind o viață plină de iubire și familie.

„Trăiesc pentru familia mea. Am cei mai frumoși nepoți pe care i-am văzut vreodată în viața mea. Sunt fericită! Trăiesc o viață minunată', a spus ea.

Părinții Luciei, nume mari la Hollywood

Tatăl Luciei – fiul mai mic al lui Loren – este regizorul italian Edoardo Ponti. Pe lângă regia celui mai recent film al lui Loren, The Life Ahead, el și mama sa au colaborat la alte două filme: Between Strangers și Human Voice. De asemenea, este cunoscut pentru regia Coming and Going, în care au jucat soția și mama Luciei, Sasha Alexander.

Soția regizorului Edoardo Ponti este o actriță de film și televiziune cunoscută mai ales pentru rolurile sale din Dawson’s Creek, Shameless, Rizzoli & Isles și NCIS. De asemenea, a jucat și în filme precum Yes Man și He’s Just Not That Into You.

Tatăl Luciei a scris și o carte de poezie adresată fiicei sale

În timpul sarcinii soției sale cu Lucia, primul copil al cuplului, Ponti a scris o serie de poezii pentru fiica sa nenăscută, iar ulterior le-a publicat într-o carte din 2018 numită Scrisori de la un tânăr tată.

Am folosit întotdeauna (poezia) pentru a da sens sentimentelor complicate, a da sens gândurilor pe care le aveam, a da sens vieții mele. Există ceva foarte direct și foarte intim în poezie. Toate aceste poezii erau adresate fiicei mele, aproape ca un plan despre cum să trăiești, cum să iubești, cum să-ți amintești', a declarat Ponti pentru postul de radio Milwaukee WUWM.

Deși Lucia are doar 15 ani și probabil că trăiește viața unui copil (semi) obișnuit cu o bunică (mega-) celebră și părinți de la Hollywood, acum este ocupată dezvoltându-și propriile pasiuni. Adolescenta pare a fi pasionată de dans, concurând la Convenția Radix Dance în ultimii cinci ani.

La cea mai recentă zi de naștere, mama ei i-a adus omagiu primului-născut, spunând: „La mulți ani Lucia noastră! 15 astăzi! Este mai înaltă decât mine, cu siguranță mai organizată, o gânditoare, o dansatoare și un om super amuzant. Anul acesta a fost greu pentru toți copiii, dar trebuie să spun că am învățat atât de multe de la Lucia și cum a trecut cu bucurie prin toate acestea. Bravo dragostea noastră!'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete