Sonia Argint, despre vaccinarea anti COVID-19: “Nu vi se pare că e o întrebare cam intimă?”

Vedeta Televiziunii Naționale, Sonia Argint a avut zilele trecute o discuție relaxată cu cei care îi urmăresc conturile de socializare. Când a venit vorba despre vaccinarea anti-COVID, prezentatoarea TV a avut o poziție fermă.

Sonia Argint, prezentatoare a postului național de televiziune, este o prezență constantă pe rețelele de socializare. Susținătoare a unui stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată și cât mai multă mișcare, Sonia i-a provocat pe cei care îi urmăresc conturile de socializare la o discuție. Mai exact, aceștia au fost invitați să-i pună întrebări, la care Sonia Argint a  răspuns în scris.

Actele medicale cred că pot fi ținute în privat

Întrebările au fost atât din sfera profesională, cât și din cea privată. Din această ultimă categorie, o întrebare pare să fi încins puțin spiritele. Întrebată fiind dacă s-a vaccinat anti-COVID, Sonia Argint a replicat: „nu vi se pare că este o întrebare cam intimă? Actele medicale cred că pot fi ținute în privat. PS Nu o luați personal. Chiar mă bucur că cineva a deschis subiectul. Să facem un poll. Este ok să întrebi pe cineva necunoscut de vizitele la doctor de orice fel?'

O altă întrebare care a primit un răspuns interesant a fost legată de sfaturile pe care Sonia Argint le-ar da adolescenților.

„Ufff, greu. Dar încerc…', a scris Sonia. „Fete: dacă vreți să fiți respectate și apreciate pentru altceva decât pentru fizicul vostru, nu vă mai expuneți în Social Media în moduri explicite. A fi sexy nu înseamnă a arăta TOTUL TUTUROR. Apoi, aveți în minte că poate pe viitor, veți avea un job pe o poziție înaltă, veți avea băieți adolescenți, iar pozele rămân și astfel de ipostaze pot crea neplăceri.'

În ceea ce-i privește pe băieți, Sonia, la rândul ei mamă a doi băieți adolescenți, a scris: „Băieți: vreți să aveți sucees la fete? Învățați maniere. Apoi, faceți mult sport, fiți implicați în treburile casei, ajutați-vă părinții'.

Citește și: Fiica lui Cabral, pozată lângă doi câini de talie mare

Foto: Instagram Sonia Argint

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete