Sonia Argint a spus motivul despărțirii fratelui ei, Tiberiu, de Andreea Bălan: „Nu cred că a fost niciun scandal”

Andreea Bălan a avut o relație timp de aproximtiv un an cu Tiberiu, fratele Soniei Argint. Prezentatoarea a dezvăluit care a fost motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Sonia Argint se înțelege foarte bine cu fratele ei, Tiberiu, care a fost și iubitul Andreei Bălan timp de aproape un an. În cadrul unui interviu pentru ciao.ro, prezentatoarea a mărturisit că se sfătuiește destul de des cu fratele ei.

„Ne înțelegem extraordinar. Este fratele meu, cum să nu mă înțeleg bine? Este foarte interesant că noi activăm în domenii destul de diferite, dar uneori sunt anumite concepte și anumite strategii care se pot intersecta. Putem lua unul de la altul experiența.

Sigur că ne sfătuim, mă mai întreabă și el, îl mai întreb și eu. Este foarte creativ, dar și eu (râde – n.r.). Amândoi suntem foarte creativi și muncitori. El este un foarte bun om de afaceri. Mă tot gândesc și eu să facem ceva împreună, dar uite că până acum nu ne-a ieșit (râde – n.r.)', a declarat Sonia.

Întrebată dacă se sfătuiesc și pe plan personal, vedeta a răspuns: „Sigur că da. Este normal. În familie, atunci când vrei să-i ai pe cei pe care îi iubești aproape, le comunici ce se întâmplă în viața ta în toate etapele și pe toate planurile. Și sunt momente în care eu am nevoie de opinia unui bărbat, în care el are nevoie de perspectiva feminină. Sigur că ni le oferim sfaturile'.

Tiberiu Argint și Andreea Bălan au format un cuplu, iar relația lor a fost una foarte discretă. Artista l-a cunoscut pe fratele Soniei după divorțul de George Burcea. Prezentatoarea a mărturisit că artista și fratele ei s-au despărțit, pentru că relația lor nu mai funcționa.

„Nu cred că a fost niciun scandal, a fost pur și simplu o relație care nu a mai funcționat și s-a terminat', a spus Sonia Argint despre fosta relație a fratelui ei.

sonia-argint-despre-andreea-balan-si-tiberiuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Tiberiu Argint nu și-a dorit niciodată să fie în lumina reflectoarelor, astfel că după despărțirea de artista care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!' nu a vrut să vorbească absolut deloc despre acest subiect.

„Atitudinea fiecăruia dintre noi, în anumite etape ale vieții, vine în urma educației pe care am primit-o acasă. Niciunul dintre noi, de-a lungul timpului, nu și-a dorit expunerea vieții personale. Eu nu doresc să îmi vând viața, viața mea nu este de vânzare, viața mea este viața mea. Și dau din ea atât cât doresc. La fel este valabil și pentru el.

Nu mi-am folosit tot ce a însemnat familie, partener, copii… au fost undeva acolo alături de mine, se știe că există, dar nu i-am scos în față, nu vreau să fie uneltele mele de marketing', a spus Sonia Argint.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete