Soluții utile pentru căminul tău de la Traget – descoperă produse interesante

Traget este un magazin online de unde poți cumpăra articole pentru casa ta. De la simplele decorațiuni interioare și textile, până la tavane și baghete de polistiren, alături de scule și accesorii, magazinul ți le pune la dispoziție. Poți decora interiorul după bunul plac, oferindu-i un aspect deosebit. Ai soluții utile pentru căminul tău de la Traget!

Magazinul oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse în materie de tapet, stickere, autocolante, decorațiuni textile, tablouri sau vopsele și produse chimice. Aceste articole vor înfrumuseța orice încăpere sau piesă de mobilier, așadar nu va fi necesar să schimbi totul într-o cameră. Pe lângă acestea, poți adăuga și rolete textile ferestrelor și să renunți la jaluzele verticale sau draperii.

Roletele textile – spune da unei schimbări simple, dar de efect!

Dacă ești fan al stilului simplist și modern de amenajare, atunci te vor încânta aceste produse – roletele textile. Acestea pot înlocui cu succes draperiile și sunt practice și versatile. Atașate ferestrelor, acestea îți asigură intimitatea de care ai nevoie și le poți regla ușor.

Roletele textile sunt o modalitate ușoară de a proteja încăperea de razele puternice ale soarelui. Aceste produse nu permit încălzirea încăperii pe perioada verii și păstrează totodată un nivel optim de lumină. În funcție de culoarea aleasă, acestea permit mai mult sau mai puțină lumină în încăperea în care sunt amplasate. Le poți folosi în dormitoare, camera copilului, birouri sau bucătării.

Comandă tot ce ai nevoie pentru renovarea căminului tău!

Site-ul traget.ro nu dispune doar de produsele menționate mai sus. Mai poți achiziționa parchet laminat și lambriuri, instalații termice și sanitare, electrice sau produse de etanșare. Toate acestea sunt esențiale atunci când vrei să renovezi, împreună cu accesorii în materie de termosistem.

După ce ai terminat cu această categorie, poți opta pentru produsele decorative. Tapetul potrivit va schimba complet aspectul oricărei încăperi, alături de stickerele autocolante. Spre exemplu, poți oferi o altă interfață pereților camerei copilului, cu stickerele decorative și tapetul corespunzător.

Tapetul se găsește sub forma mai multor modele și poate fi achiziționat tip cărămidă, piatră, lemn, beton, tapet modern, clasic, floral sau pentru copii. Acest trend a revenit în top și tot mai multe persoane caută tapetul potrivit pentru diferite încăperi. Această soluție are efecte multiple: poate ascunde unele imperfecțiuni ale pereților, redă încăperilor un cu totul alt aspect și pot crea efecte vizuale deosebite. În camera celor mici spre exemplu poate fi creat universul magic al copilăriei, cu desene colorate pe pereți.

Solicită servicii complete pentru casă!

Magazinul online Traget oferă clienților și alte beneficii pe lângă varietatea de produse. Dacă te-ai gândit să renovezi sau să începi o nouă construcție, poți solicita chiar și servicii. Este vorba despre colorare vopsele, montaj parchet și montaj lambriu PVC. Spre exemplu, dacă îți dorești o anumită culoare pe care nu o găsești în magazin pentru vopsele lavabile de interior și exterior, poți merge la magazinul fizic și o poți solicita. Culoarea pe care o vrei este obținută prin computerizare, nuanța aleasă de tine fiind exactă cu cea a vopselei. Acest lucru este valabil și pentru vopselele și tencuielile decorative.

Pentru celelalte tipuri de servicii poți citi toate aspectele despre fiecare în parte, înainte de a le solicita. Totodată dacă ai întrebări poți contacta echipa sau poți trimite întrebările prin formularul de contact disponibil în pagina oficială. Uneori o părere extra și mai ales cea care vine din partea unui cunoscător din domeniu contează foarte mult pentru a face o alegere corectă.

Nu mai pierde timpul și începe renovările, oferindu-i casei tale un aspect deosebit, pentru că ai soluții utile pentru căminul tău de la magazinul online Traget!

Contact:

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial