Soldații ruși au violat-o în mod repetat, în timp ce fiul ei de 4 ani plângea în camera alăturată

O femeie ucraineană povestește că a fost violată de soldații ruși care i-au ucis soțul: „Să o omorăm sau să o ținem în viață?'

O femeie ucraineană a declarat că a fost agresată în mod repetat de soldații ruși după ce i-au ucis soțul. Acuzațiile ei sunt investigate de oficiali ucraineni, prima investigație de acest fel privind un viol comis de soldații ruși de la începutul invaziei.

Soldații ruși au violat-o în mod repetat, în timp ce fiul ei de 4 ani plângea în camera alăturată

„Am auzit o singură împușcătură, zgomote de deschidere a porții și apoi zgomot de pași în casă', a declarat pentru The Times o femeie care din motive evidente va rămâne anonimă, dar care i s-a pus pseudonimul Natalya.

Pe 9 martie, doi soldați ruși au ucis mai întâi câinele familiei în timp ce se plimbau pe lângă casa de lângă Shevchenkove, în afara Kievului, s-au întors mai apoi pentru a-i ucide soțul, a fost declarațiile femeii. Aceasta a strigat: „Unde este soțul meu?' Apoi m-am uitat afară și l-am văzut pe pământ lângă poartă. Un soldat mai tânăr mi-a pus pistolul la cap și a spus: „L-am împușcat pe soțul tău pentru că este nazist'.

Natalya a declarat pentru The Times că i-a spus fiului ei de 4 ani să se ascundă în camera tehnică și să nu iasă de acolo. Soldații au violat-o în mod repetat, în timp ce fiul ei plângea în camera alăturată.

„Mi-a spus „mai bine taci sau o să-ți iau copilul și să-i arăt creierul mamei lui răspândit prin casă', a spus femeia. “Mi-a spus să-mi scot hainele. Apoi m-au violat amândoi unul după altul. Nu le-a păsat că fiul meu era în camera alăturată. Mi-au spus să mă duc să-l fac să tacă și să mă întorc. Tot timpul au ținut pistolul la capul meu și m-au batjocorit, spunând “Să o omorăm sau să o ținem în viață?'

Povestea femeii este una dintre multiplele rapoarte de violență sexuală și viol în timpul invaziei Ucrainei și primul care a fost investigat de procurorul general al Ucrainei. La începutul acestei luni, parlamentarul ucrainean Lesia Vasylenko a vorbit cu oficialii britanici despre rapoartele tot mai numeroase de violuri.

“Avem rapoarte despre femei violate în grup. Aceste femei sunt de obicei cele care nu pot ieși din casă. Vorbim despre cetățeni în vârstă”, a spus pentru The Guardian, Lesya Vasylenko. „Majoritatea dintre aceste femei fie au fost executate după viol, fie și-au luat ele viața'.

Natalya și fiul ei au fugit de atunci, lăsând în urmă casa pe care soțul ei a construit-o și trupul său. Încă nu i-a spus fiului ei că tatăl lui a murit. „Nu îl putem îngropa, nu putem ajunge în sat, pentru că satul este încă ocupat', a spus ea.

Chiar dacă districtul Brovary este eliberat, ea nu știe dacă se va întoarce. „Amintirile sunt cumplite', a spus ea pentru The Times. “Nu știu cum voi trăi cu toate acestea, dar știu că soțul meu a construit această casă pentru noi. Nu m-aș putea decide niciodată să o vând.”

Foto: Facebook

Citeste și:

Câtă suferință există pe lumea aceasta: iată o fotografie greu de privit…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate