Șoferii trebuie să fie foarte atenți în trafic astăzi! Vizibilitatea este foarte redusă. Cod galben de ceață densă în mai multe județe

După ce ieri am avut parte de temperaturi de 20 de grade în Capitală, de astăzi se răcește considerabil. Mai mult decât atât, meteorologii au emis un cod galben de ceață densă, care este valabil mai multe regiuni.

Cod galben de ceață

A fost emis un cod galben de ceață, care este valabil până astăzi până la ora 12:00, în următoarele zone: Județul Hunedoara: Deva, Geoagiu, Orăștie, Simeria, Băcia, Beriu, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Hărău, Ilia, Lăpugiu de Jos, Mărtinești, Rapoltu Mare, Romos, Șoimuș, Turdaș, Vețel.

În aceste regiuni, se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

De asemenea, codul galben de ceață este valabil până la ora 11:00, în următoarele regiuni: Județul Alba: Alba Iulia, Teiuș, Ciugud, Galda de Jos, Sântimbru; Județul Harghita: Gheorgheni, Cârța, Ciumani, Dănești, Ditrău, Frumoasa, Joseni, Lăzarea, Mădăraș, Mihăileni, Racu, Remetea, Sândominic, Siculeni, Suseni, Tomești, Voșlăbeni.

În aceste zone, vizibilitatea va fi foarte redusă, așadar șoferii ar treburi să fie foarte atenți la trafic, pentru a preveni producerea accidentelor.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cutremur, în această dimineață în județul Buzău. Seismul s-a produs la o adâncime de 131,7 km

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri