Șoc! S-a aflat câte kilograme avea Michael Jackson când a murit

La 14 ani de la moartea lui Michael Jackson, apar noi detalii obținute în urma autopsiei lui. Marele artist nu doar că era chel, nu mai avea deloc păr la creștet și la tâmple, dar își tatuase scalpul cu negru ca să pară că are fire de păr.

M.JACKSON & M.AL FAYEDSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Pe 25 iunie 2009 lumea afla vestea că regele muzicii pop s-a stins din viață. Michael Jackson avea 50 de ani și își pregătea revenirea pe scenă. O supradoză de medicamente i-a fost însă, fatală. Artistul lua Xanax, Zoloft, Demerol, plus alte patru antidepresive. 

14 ani mai târziu, admirația pentru Michael rămâne la fel de puternică. Pe lângă muzică, artistul a fost și un filantrop implicat.

Tamas este un tânăr în vârstă de 28 de ani născut în sudul Ungariei. Orfan și sărac, la doar 4 ani a beneficiat de un transplant de ficat la o clinică din Belgia.

Procedura care i-a salvat viața a fost posibilă cu ajutorul Fundației Michael Jackson.

„Chirurgul care m-a operat a fost unul dintre cei doi oameni care mi-au salvat viaţa. Primul a fost Michael Jackson, care a plătit toate costurile operaţiei.

Fără ei nu aş fi aici să-mi spun povestea. Când am auzit că a murit, în 2009, am fost devastat. Pentru mine era ca un al doilea tată”, a declarat tânărul, potrivit Știri.TVR.ro.

Michael Jackson, detalii surprinzătoare la 14 ani de la deces

Medicii legişti au dezvăluit ca Michael Jackson era, de fapt, chel. Artistul nu avea deloc păr nici în creştet, nici la tâmple. Buzele erau tatuate cu roz pentru contur.

Muzicianul îşi tatuase craniul negru pentru a lăsa impresia că are păr. Ori de câte ori ieşea în public, purta perucă, potrivit Știri.TVR.ro.

În plus, Michael Jackson avea corpul plin de cicatrici de la nenumăratele operații estetice pe care le suferise la nas, la baza gâtului, pe braţe, la încheieturile mâinilor şi în multe alte zone. În momentul decesului cântărea 50 de kg.

Documentarul Leaving Neverland

Cariera lui Michael Jackson a fost presărată și de scandaluri, precum și de multiple acuzații de pedofilie.

Artistul a fost unul dintre protagoniștii documentarului Leaving Neverland în care doi bărbaţi, Wade Robson şi James Safechuck, susţin că Michael Jackson i-ar fi abuzat în copilărie.

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson (36 de ani) povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani.

De cealaltă parte, Safechuck (41 de ani), care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

„Aceste acuzaţii mi se pare absurde. Sunt tată de doi copii şi dacă aş afla că au păţit ceva atât de grav nu aş aştepta 30 de ani să fac plângere”, a mai declarat Tamas, potrivit aceleiași surse.

Pentru majoritatea, însă, Michael rămâne regele muzicii pop. Din 1994 până în 1996, artistul a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, fiica regelui muzicii rock ‘n roll, Elvis.

Din 1996 până în 1999, muzicianul a fost căsătorit cu Debbie Rowe. Michael a avut trei copii, Prince Michael “Blanket” Jackson II, Paris și Prince. Există încă numeroase controverse legate de faptul că toți cei trei copii nu ar fi copiii biologici ai pop-starului american.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Alina Ceușan către concurenții Love Island: „Acest show a format peste 30 de cupluri la nivel mondial, 7 căsnicii din care au rezultat și 6 copii, deci da, cred va fi experiența vieții voastre!'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete