Șoc într-un parc de distracții: un carusel plin cu femei și copii se prăbușește de la 50 de metri

Un carusel plin cu oameni se învârte în spirală apoi se prăbușește în gol de la 50 de metri. Momentul este șocant pentru privitori. Se presupune că victimele ar fi suferit răni la maxilar și la spate și au fost transportate la spital.

Într-un parc de distracție din localitatea Mohali din India un carusel s-a prăbușit de la 50 de metri direct în pământ, rănind 50 de persoane, inclusiv copii. Potrivit martorilor oculari, cel puțin 15 – 16 persoane, majoritatea copii și femei, au fost rănite în incident. Într-o filmare distribuită pe rețelele de socializare, roata care se învârte poate fi văzută rotindu-se înainte de a se înclina ușor într-o parte apoi brusc cade în gol și se lovește de platformă.

Groaznicul accident a avut loc duminică seara la ora 22.00 la carnavalul anual Dussehra din Mohali, India.

Un număr de 50 de persoane, inclusiv copii, se crede că au fost în interiorul caruselului rotitor mulți fiind transportați la spital. În uma impactului cenurile de siguranță au cedat.

Toți organizatorii carnavalului ar fi fugit de la fața locului. Târgul comercial din Mohali, unde s-a întâmplat incidentul, urma să continue până pe 11 septembrie. Comisarul adjunct al Mohali, Amit Talwar, a declarat că vor face o anchetă pentru a vedea dacă organizatorii au permisiunea autorităților în cauză să organizeze carnavalul.

Surse: indianexpress.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri