ȘOC în televiziune: o vedetă cu ștate vechi… pusă pe liber?

Andreea Mantea a fost până de curând partenera lui Mihai Mitoseru, amândoi în calitate de amfitrioni ai emisiunii Se strigă darul' de la Kanal D.

Fanii emisiunii sunt șocați: Andreea Mantea a fost înlocuită de o actriță, fostă participantă la Survivor și soția unui comediant celebru. 

Cei care urmăreau emisiunea “Se strigă darul,” de la Kanal D, cu si despre cele mai frumoase tradiții de la nunțile din România, vor avea în noul sezon estival o surpriză: o nouă prezentatoare. Andreea Mantea a fost înlocuită de Grațiela Duban, soția actorului – comediant, Andrei Duban.

“Aștept cu nerăbdare să colind din nou țara pentru a le oferi tinerilor căsătoriți o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viață mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiții inedite, vor cunoaște locuri și oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoția celor care își întemeiază o familie în fața întregii țări. Vor avea parte și de multe situații comice pentru că sunt hotărâtă să câștig. Îi așteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting”,spunea, plină de entuziasm, Andreea Mantea la debutul emisiunii. 

Astăzi, însă, situația este cu totul alta: noua prezentatoare e pusă pe fapte mari.

„ Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!' este declarația Grațielei Duban.

foto: Kanal D

Citeste și:

Ce este boala Crohn și care sunt principalele simptome ale acesteia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete