Soarele în Scorpion: trăirile zodiilor ies la suprafață și schimbă totul din jurul lor. Previziunile Uraniei

Din 23 octombrie și până pe 22 noiembrie, Soarele tranzitează zodia Scorpionului. Soarele în Scorpion vine cu mari schimbări pentru fiecare semn zodiacal. Trăirile zodiilor ies la suprafață, răbufnesc asemenea unui vulcan, iar asta aduce schimbarea.

Citește AICI previziunile complete ale Uraniei referitoare la modul în care sunt influențate zodiile de tranzitul Soarelui prin zodia Scorpionului.

BERBEC

Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele în Scorpion vă ajută să fiți mai supli în gândire și mai subtili în percepții, ceea ce vă va fi de folos atunci când se va pune problema unui câștig material sau a protejării unui bun patrimonial. Fiți rezervați cu privire la sinceritatea și bunele intenții ale celor care vor să vă sară în ajutor (necondiționat) și nu acceptați soluțiile la limita sau în afara legii.

TAUR

Soarele în Scorpion influențează sectorul relațiilor parteneriale, introducând o notă de secret, de manipulare, de minciună, ceea ce va complica relația conjugală. Cel mai probabil, nu vă veți lăsa până nu veți pune lucrurile la punct. Începe un răstimp de o lună delicat și pentru negocierea unui contract, pentru desfășurarea unui proces sau pentru soluționarea unui litigiu.

GEMENI

Soarele în Scorpion influențează, în cazul vostru, sectorul sănătății. Nota generală va fi de aspecte ascunse, mocnite, care vor ieși la suprafață și care vor pune în prim-planul atenției voastre nevoia de a se consulta cu un medic, de a urma un tratament medicamentos. În alte cazuri, poate fi vorba de o implicare a aparatului genital sau urinar care impune mai multă precauție.

RAC

În perioada 23 octombrie-22 noiembrie, tranzitul Soarelui prin Scorpion face valuri' în sectorul sentimentelor și al relațiilor bazate pe emoții, trăiri interioare, atracție. Va urma un răstimp al tulburărilor afective, al pasiunilor intense, al percepțiilor subiective, deformate de entuziasm sau, dimpotrivă, de dezamăgire.

LEU

Soarele în zodia Scorpionului marchează sectorul preocupărilor casnice, al relațiilor de familie, influențând mentalitățile. Acest tranzit va răscoli vechile nemulțumiri și va declanșa procese de reevaluare a trecutului care se pot asocia cu concluzii dezamăgitoare. În plus, vă va pune pe mulți dintre voi (mai cu seamă pe cei care au funcții) în situația de a face față încercărilor care vor fi puse, la un moment dat, sub semnul contestării sau revizuirii.

FECIOARĂ

Acest tranzit al Soarelui prin Scorpion marchează sectorul comunicării într-un chip mai puțin favorabil pentru relațiile interumane. Veți avea deseori tendința de a fi prea critici în judecățile voastre de valoare, puteți aduce acuzații exagerate ori subiective sau puteți menține o atmosferă de tensiune și încordare între voi și frații, vecinii, colegii, cunoscuții ocazionali, străinii cu care relaționați.

BALANȚĂ

Soarele în Scorpion va introduce note speciale în sectorul banilor, înlesnind înșelătoriile, păcălelile și pagubele rezultate din evaluări greșite, din naivitate, din neatenție, din lipsa experienței care vă va face pe unii dintre voi să acceptați în preajma voastră oameni incorecți ori să dați curs propunerilor de câștig insuficient verificate.

SCORPION

Tranzitul Soarelui prin semnul vostru zodiacal devine, în perioada 23 octombrie-22 noiembrie, aliatul vostru de nădejde din toate punctele de vedere: organic, social, profesional.

SĂGETĂTOR

Tranzitul Soarelui prin Scorpion va marca sectorul lucrurilor ascunse'. Aveți posibilitatea să intrați în posesia unor informații, să trăiți revelații, să ajungeți, prin intuiție și raționament corect, la adevărurile de care ați fost până acum străini, dar puteți afla, pe căi dintre cele mai puțin obișnuite, și explicațiile care vor schimba datele unei probleme.

CAPRICORN

Soarele în Scorpion influențează, timp de o lună, sectorul relațiilor de prietenie; este de așteptat să se ajungă la un maximum al intensității ipostazelor care v-au nemulțumit până acum ori, dacă acestea nu s-au manifestat concret, adevărul privitor la niște contexte de viață să se reveleze suficient de limpede, încât să vă permită să trageți concluziile pe care nu le-ați putut extrage în absența argumentelor convingătoare.

VĂRSĂTOR

Acest aspect astral reprezintă o încercare importantă pentru actuala voastră etapă de viață din perspectiva debutului, a afirmării, a succesului profesional, a ascensiunii, a obținerii puterii, a sporului de imagine și de simpatie din partea publicului.

PEȘTI

Soarele în Scorpion influențează sectorul conștiință, aspirație, perfecționare profesională prin învățătură și efort continuu. În perioada 23 octombrie-22 noiembrie, cele mai importante se vor dovedi implicările lor sociale, politice, religioase, morale și culturale. Unele dintre acestea pot intra în contradicție cu idealul vostru profesional, doar că, de-acum încolo, veți dori experiențe revelatoare, veți dori să atingeți esența lucrurilor.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop