Soarele în Capricorn, momentul ideal pentru a-ți pune ordine în viață. Previziunile Uraniei

Soarele în Capricorn

Între 22 decembrie 2019 și 20 ianuarie 2020, Soarele în Capricorn ne va influența foarte puternic, mai cu seamă în sectorul profesional. În primul rând, în acest răstimp putem lua decizii importante cu privire la afaceri sau la job. Este un moment ideal pentru a ne pune ordine în viață, în special din punct de vedere profesional.

Urania ne spune cum anume va fi fiecare zodie influențată, în perioada 22 decembrie 2019-20 ianuarie 2020, de aspectul format de Soare.

BERBEC

Soarele în Capricorn va da un impuls astral important sectorului carieră, funcție, imagine, marcând un eveniment sau o circumstață de natură să dea o turnură nouă vieții voastre publice și profesionale.

TAUR

Soarele în Capricorn va aduce o contribuție esențială activităților specifice casei a IX-a (cunoaștere superioară, ridicare a nivelului de pregătire profesională, punere în aplicare a unor idealuri sau proiecte esențiale de viață).

GEMENI

În cazul vostru, Soarele în Capricorn va induce numeroase elemente de blocaj, amânare, încetinire sau dificultate în desfășurarea tuturor demersurilor legate de rezolvarea unor acte, procese, litigii, dezbateri pe teme materiale, bănești, succesoral. De asemenea, în aecastă perioadă este de luat în calcul și riscul de accidente majore care vizează sistemul osos.

RAC

Soarele în Capricorn va influența relațiile parteneriale; nu neapărat că le va limpezi, ci doar că vă va face să deveniți mai conștienți de importanța și valoarea lor ori vă va pune în fața unor premise radicale privitoare la viața în doi.

LEU

Soarele în Capricorn va influența, în cazul vostru, relațiile de muncă. Nota generală este de principii clare susținute fără a se face concesii sau cedări gratuite, de aplicare a legii, ceea ce nu întotdeauna va fi în avantajul vostru. În aceste condiții, vă veți vedea obligați să le acceptați și să vă supuneți aplicării lor. Relațiile de muncă pot fi revizuite prin amendamente la contractele anterior stabilite.

FECIOARĂ

Soarele în Capricorn va acutiza, în cazul vostru, nevoia de siguranță și stabilitate afectivă.

BALANȚĂ

Acest aspect format de Soare va influența sectorul relațiilor cu părinții, al treburilor de familie, al relațiilor cu trecutul și cu rădăcinile (educație, tradiție, obiceiuri, apartenență la un neam, un grup etnic, o religie) ori al celor materiale (locuință, patrimoniu).

SCORPION

Tranzitul Soarelui prin semnul Capricornului va influența sectorul comunicării, al învățării, al schimbului de informații dar și al deplasărilor. Tranzitul vă va da multora dintre voi posibilitatea să învețe temeinic, să aprofundeze cunoștințele necesare într-un proces de educare, de formare profesională sau în vederea susținerii unor examene.

SĂGETĂTOR

Soarele în Capricorn va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie, ceea ce poate duce la o oarecare stabilitate financiară. Totuși, până la începutul lunii martie 2020, veți traversa o perioadă în care rezervele bănești pot scădea (plafonări ale veniturilor, revizuiri contractuale etc).

CAPRICORN

Soarele în Capricorn se va plasa, pentru o lună, în casa I a personalității voastre, fiindu-vă un aliat de nădejde atât din punct de vedere organic, cât și din punct de vedere psihic. Dacă este cazul vostru, vă veți recupera bine, lent dar temeinic, după o suferință, sau veți reacționa mult mai echilibrat în fața provocărilor curente ori în abordarea marilor probleme de viață personală.

VĂRSĂTOR

Soarele în Capricorn vă va oferi un sprijin real la nivelul interiorității (psihism, gânduri, trăiri personale), un suport energetic extrem de util în cazul bolilor lungi, cronice și posibilitatea de a rezista la stresul unui tratament solicitant pentru organism.

PEȘTI

Tranzitul Soarelui prin Capricorn vă va permite ca, timp de o lună, să analizați, să cântăriți și să decideți în cunoștință de cauză cum trebuie să procedați de acum încolo mai ales dacă, în unele situații, nu ați avut puterea să rupeâi legăturile cu persoanele care s-au dovedit nedemne de încrederea voastră.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop