Soarele în Balanță influențează puternic toate zodiile. Previziunile Uraniei

Soarele în Balanță

Soarele în Balanță reprezintă momentul ideal pentru a lua decizii, pentru a face alegeri, pentru a ne urmări evoluția profesională și personală. Acest tranzit al Soarelui prin Balanță se desfășoară pe parcursul unei luni, așa că până pe 23 octombrie schimbările din viețile noastre vor fi semnificative. Urania ne spune ce sectoare ale vieții vor fi influențate mai puternic de acest aspect astrologic. Previziunile complete, AICI

BERBEC

În cazul vostru, Soarele în Balanță va influența în bine sectorul relațiilor parteneriale. Lucrurile pot evolua destul de repede și de confortabil, dialogurile se pot naște firesc și pot decurge armonios sau cu măsură și tact de ambele părți.

TAUR

Tranzitul Soarelui prin Balanță va influența, în cazul vostru, și sectorul sănătății, și sectorul muncii. Astfel, aveți șanse mari să vă recuperați rapid în situațiile în care suferiți  de vreo boală, ați avut vreun accident sau vreo intervenție chirurgicală, lucruri care să vă fi solicitat intens organismul. Din perspectiva muncii, acest aspect astrologic vă oferă posibilitatea să faceți schimbări legate de job, de atribuțiile de serviciu sau privitoare la salarizare.

GEMENI

Tranzitul Soarelui în Balanță în perioada 23 septembrie-23 octombrie influențează sectorul creativității și al relațiilor afective pe care le va susține prin spor de energie și motivație. Un rol aparte îl va juca, în această perioadă, Soarele în privința jocurilor, atrăgând un noroc speculativ.

RAC

Acest aspect astrologic influențează sectorul familiei și al casei și vă va da posibilitatea să acționați inteligent, util, lucid, să „vedeți' lucrurile în adevărata lor lumină și semnificație. Abordați chestiunile de familie tulburi pe calea dialogului blând, înțelegător.

LEU

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și vă va da, până pe 23 octombrie, posibilitatea să rezolvați multe aspecte de viață cotidiană. Acest context astral le poate da altor nativi o importantă susținere atât fizică cât și mentală sau intelectuală în cazul în care vs trebui să reziste la stresul unor examene și verificări pe care, în mod normal, ar trebui să le treceți cu rezultate frumoase.

FECIOARĂ

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența sectorul câștigurilor bănești obținute din muncă. Acest aspect astral vă va permite echilibrarea financiară fără a atrage însă câștiguri substanțiale. Atenție la întâmplările semnificative, cu funcție de avertisment, sau la presentimentele cu privire la felul în care va decurge o activitate retribuită.

BALANȚĂ

În perioada 23 septembrie-23 octombrie, Soarele în Balanță va influența puternic casa personalității voastre. Contextul astral vă scoate în evidență calitățile și trăsăturile: fire plăcută, comportament amabil, tact, măsură, temperanță, detașare de factorii de stres, bunăvoință.

SCORPION

Soarele în Balanță nu aspectează puternic niciunl dintre sectoarele voastre de viață. Partea bună a acestei perioade o reprezintă prezența celor trei planete care traversează zodia Balanței și care alimentează cu multă temperanță cele două case ale sănătății, favorizând ameliorarea stărilor organice deranjante. Ameliorare, lentă dar sigură, a organismului după boli, accidente sau disfuncții.

SĂGETĂTOR

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va da o notă aparte, utilă, relațiilor de prietenie, temperându-vă atunci când vețâi avea pornirea de a reacționa năvalnic. Totodată, contextul astral vă ajută să atenuați niște asperități sau să refaceți o relație șubrezită de încercările momentului.

CAPRICORN

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va traversa casa a X-a a carierei, sector a cărui evoluție poate fi dramatică. Soarele, alături de Mercur și Venus, îi va influența mai ales pe cei care au o funcție, o responsabilitate majoră în numele căreia se exprimă sau au o imagine de apărat.

VĂRSĂTOR

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va susține preocupările superioare (specializări, doctorate, masterate, conferințe, comunicări). Dacă vă numărați printre cei care nu au astfel de preocupări puteți desfășura activități menite să vă permită să vă lărgiți orizontul de cunoaștere.

PEȘTI

Intrarea Soarelui în zodia Balanței deschide ușa spre un câștig, un beneficiu sau o rezolvare pe cale juridică ori notarială a unor chestiuni materiale. Nota generală va fi de rapiditate, de corectitudine și de mobilizare a resurselor personale pentru a rezolva aspectele biroscratice. Tottodată, există șansa de a „cădea la pace' cu persoanele cu care v-ați aflat până acum în conflict de interese (moșteniri, partaje, cote părți).

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop