Smiley, slăbit după ce a devenit tătic. Declarații surprinzătoare ale artistului

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în luna martie a acestui an. De atunci, viața și prioritățile lor s-au schimbat complet, iar micuța Josephine îi uimește zilnic prin atitudinea ei, grimasele și gângurelile de bebeluș.

Smiley și Gina Pistol sunt doi părinți responsabili și și-au împărțit timpul în așa fel încât fiecare dintre ei să se ocupe și să se implice activ în viața micuței. Smiley, chiar dacă are o perioadă plină și multe evenimente, nu ratează momente alături de fetele lui.

Ori de câte ori este acasă, artistul este trup și suflet familie și mai mult decât atât chiar a declarat că a dobândit o dexteritate neașteptat de bună în a face lucruri pe care n-ar fi crezut că o să le facă, cum ar fi schimbatul scutecelor sau spălatul biberoanelor. Partea și mai bună a acestor activități fizice este că a reușit să slăbească două kilograme.

„Eu zic că mă încadrez bine. Deocamdată, mie îmi e ușor. Mă bucur tare mult, îmi place să stau cu ea, să stăm împreună, să ieșim împreună, să mergem în vacanțe împreună. Sunt foarte rapid în spălarea biberoanelor. Sunt destul de rapid la schimbatul scutecelor și destul de îndemânatic, în general. Dar mai am de lucru.

Mi-a fost teamă la prima băiță, cred că am transpirat… am slăbit vreo două kile, dar după aia m-am obișnuit. Nu mi-e frică. M-am apucat de sport mai mult, dar nu neapărat că am o fată, dar mă pregătesc. O să mă apuc de alte sporturi mai încolo', a declarat proaspătul tătic la „Vorbește lumea', de la PRO TV.

Cât despre viitorul fetiței lor, iubitul Ginei Pistol susține că nu s-a gândit la ce ar vrea să facă pentru că o va lăsa pe ea să decidă și nu face planuri pentru ea.

„Îmi doresc să fie sănătoasă și să-i acord sprijinul necesar în tot ce își dorește ea să facă. Chiar nu mi-am făcut planuri. Abia aștept să o descopăr, să o descopăr pe ea. Mă simt fericit, împlinit, am momente în care nu mă simt, dar îmi doresc să mai fac destul de multe lucruri', a mai spus cântărețul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete