Smiley și Gina Pistol, vacanță alături de Josephine. Ipostaza adorabilă în care au filmat-o pe fiica lor

Gina Pistol și artistul Smiley se bucură de o vacanță relaxantă în Grecia, alături de fiica lor, Josephine, în vârstă de doi ani. Deși nu au dezvăluit în mod public chipul micuței, Gina a surprins o ipostază adorabilă în care Josephine apare alături de tatăl ei celebru.

Familia a părăsit România cu câteva zile în urmă și a ales Grecia ca destinație pentru momentele de relaxare. Smiley, care a avut un program încărcat cu concerte, evenimente și filmări pentru emisiunea „Vocea României”, se bucură acum de zile întregi de odihnă alături de familia lui.

Artistul a împărtășit mai multe fotografii din vacanță, surprinzând peisaje superbe și bucurându-se de mâncarea grecească, care îi place în mod deosebit. Gina Pistol nu a fost mai prejos și a postat câteva poze pentru a-și încânta fanii de pe rețelele de socializare.

Smiley și Josephine plajaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Cu toate acestea, cea mai mare surpriză a fost înregistrată când Gina a filmat-o pe Josephine în costum de baie, mergând la plajă alături de tatăl ei.

Gina Pistol și Smiley au fost mereu discreți în ceea ce privește expunerea publică a fiicei lor și continuă să respecte această decizie. Cu toate acestea, fanii rămân încântați de orice ocazie în care primesc o mica privire în viața fericită a familiei lor.

Smiley lansează „Days of Summer', o piesă cu un sound mix de reggae și synth-pop

Smiley lansează pentru piața muzicală globală „Days of Summer', o piesă în limba engleză, cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop, ce face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.  

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet', declară Smiley.    

Cu muzica și versurile scrise de Smiley împreună cu Chopsticks, cel care semnează și producția muzicală, „Days of Summer' are un videoclip inedit, cu o ilustrație care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val și cu animația semnată de Robert Jianu. 

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete