Smiley și Gina Pistol, pe marile ecrane: „Joc rolul unui…”

Smiley este fără doar și poate cel mai iubit artist din România. Piesele sale sunt cântate de românii de pretudindeni. Dincolo de cariera sa fantastică, Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, însă parteneriatul lor nu se oprește aici. Cei doi sunt protagoniștii unui film care va apărea pe marile ecrane.

Smiley și Gina Pistol vor juca alături de Ada Galeș, Mihnea Luncașu, Augustin Viziru, Celina Enea și Cosmin Natanticu în comedia „Odată pentru totdeauna', regizată de Iura Luncașu. Premiera va avea loc pe 25 februarie 2022, potrivit Pro TV.

În vara anului trecut, Smiley a oferit minime detalii despre rolul pe care îl va juca. Comedia este bazată pe fapte reale și scoate în evidență un regizor de succes, pe nume Alex, care cade în depresie.

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit.

Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Mulțumesc pentru susținere, și nu numai, împreună cu mine e cel mai frumos Om', scria Smiley pe rețelele sociale, potrivit Libertatea.

„Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte. A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție', a declarat o sursă din apropierea producției, potrivit Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete