Smiley și Gina Pistol, anunț la câteva zile de la nuntă. Cum s-au pozat cei doi: „Familia Maria în civil ”

Smiley și Gina Pistol, anunț la câteva zile de la nuntă, chiar înainte să plece în luna de miere, în sudul Franței. Artistul a atras atenția cu fotografia în care pare alături de soție!

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, și civil și religios. După slujba de la biserică, cei doi au organizat o petrecere la care au avut 300 de invitați, printre care și nume celebre precum Loredana Groza, Adelina Pestrițu, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu, Andreea Esca și mulți alții.

Evenimentul a fost unul foarte reușit, după cum a declarat Smiley în diferite interviuri la Pro TV după eveniment. Abia acum ei și-a revenit după toată agitația și, spre surprinderea tuturor, au postat o fotografie împreună.

Smiley și Gina Pistol au zâmbetul pe buze, fericiți că au devenit soț și soție. „Familia Maria în civil…încercăm să ne întoarcem la realitate!', a scris cântărețul pe Facebook.

gina-pistol-si-smiley-dupa-nuntaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Smiley, foarte mulțumit de nunta cu Gina Pistol

Într-un interviu pentru Știrile Pro TV, Smiley a făcut rezumatul nunții sale cu Gina Pistol și a și explicat de ce nu au fost fotografiați la biserică. Gina Pistol a recunoscut că slujba a fost cel mai emoționant eveniment, atunci a și plâns. „Pentru noi a fost un eveniment special, evident, cu însemnătate nu numai așa a fost cu o însemnătate spirituală, că de aia am făcut nunta, am vrut să ne căsătorim în biserică.

„A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar de bine. Toți oamenii care au lucrat ca acest eveniment să fie de vis, așa cum credem și noi că a fost, și-au făcut treaba excepțional, începând de la oamenii care au organizat nunta, până la oamenii care au făcut toată treaba asta bună la locație, la oranjerie. A fost fantastic tot.

Oamenii și chelnerii, absolut toată lumea care a participat activ la nunta asta să organizeze, și-au făcut treaba fantastic de bine. Toți care au cântat, invitații, și au făcut treaba senzațional, adică treaba lor era să distreze invitații. S-au simțit foarte bine, s-au distrat. Acum primim și noi feedback de la toată lumea și, până acum, am primit doar feedback foarte bun, a spus artistul.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete