Smiley s-a întors de urgență în România. Gina Pistol și fiica ei au continuat vacanța în Grecia

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști români, a fost nevoit să se întoarcă în București în timp ce se afla în vacanță alături de soția sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine.

Chiar și în miez de noapte, artistul și-a făcut bagajele și a luat primul avion spre țară.vMotivul pentru întoarcerea neașteptată a lui Smiley a fost un concert la care trebuia să participe și la care prezența sa era absolut necesară. Zeci de fani îl așteptau cu nerăbdare, iar artistul a considerat că este important să fie alături de ei.

Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București', a spus Smiley, pe contul lui oficial de Instagram. 

Prin intermediul unui videoclip postat pe contul său oficial de Instagram, Smiley a mărturisit fanilor că a părăsit vacanța frumoasă în miez de noapte. Cu regret, el a anunțat că direcția sa era Bucureștiul, unde avea un eveniment important de onorat.

„Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe', a spus Gina Pistol, în cadrul aceluiași videoclip, postat pe Instagram. 

Decizia lui Smiley de a renunța temporar la vacanță și de a se întoarce în țară pentru a-și îndeplini angajamentele profesionale demonstrează dedicarea și respectul pe care le are față de fanii săi. Artistul a înțeles importanța de a fi prezent și de a oferi o experiență memorabilă publicului său. Chiar dacă a fost o despărțire temporară de soție și fiică, Smiley a demonstrat că cariera sa și relația cu fanii sunt prioritare și că este dispus să facă sacrificii pentru a-și îndeplini responsabilitățile profesionale.

„După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert. (…)',  a spus Smiley, în mediul online. 

Artistul nu a stat prea mult departe de familia lui, pentru că a doua zi a luat din nou avionul spre Grecia, unde era așteptat de Gina Pistol și Josephine.

„A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună.', a mai spus cântărețul, în cadrul aceluiași clip, postat pe rețelele de socializare.

gina-pistol-si-smiley-vacantaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete