Smiley, noi detalii despre botezul micuței Josephine Ana

Smiley, noi detalii despre botezul micuței Josephine Ana

Smiley este absolut fascinat de perioada pe care o traversează alături de Gina Pistol și micuța lor, Josephine Ana. De curând, artistul a dezvăluit când o vor boteza pe fetiță și cum e viața lui de tătic.

Discret dintotdeauna, faimosul cântăreț a strecurat câteva detalii, spunând că marele eveniment de creștinare a fiicei lui va avea loc anul acesta, însă nu a menționat o dată clară.

„Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale', a spus Smiley, despre botezul fiicei sale, potrivit Click!.

Mai mult decât atât, artistul se implică activ în îngrijirea micuței și participă la fiecare băiță a ei. El este atât de fascinat de ea, încât tot ce face pentru ea, chiar și schimbatul scutecelor, nu i se pare a fi greu de făcut.

„Nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajută pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună', a mai declarat artistul.

Ultimul an a fost pentru Smiley plin de evenimente frumoase, de schimbări benefice, dar și reușite pe plan profesional. El a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată să scrie vreo carte, însă răspunsul lui a fost negativ, deși i s-a propus acest lucru.

„Aşa e, mi s-au întâmplat numai lucruri frumoase, m-am întors din SUA ca să nu mă prindă acolo pandemia şi să stau blocat, apoi am stat cu Gina acasă, am devenit tată, am avut emisiuni online şi la TV şi am făcut muzică…

Nu (n.r. să scrie o carte), că nu sunt scriitor. Serios. Nu am de gând să fac asta, dar scriu muzică, am făcut multe piese. Am primit propunerea de a scrie o carte, dar nu e cazul. Viaţa mea a luat o altă întorsătură… Toată lumea a luat o întorsătură nouă', a spus celebrul cântăreț.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete