Smiley, imagine absolut adorabilă cu Josephine Ana. Fanii s-au topit: „Cât timp o ai în brațe…”

Încă de la începutul primăverii, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical. Imediat ce a venit pe lume micuța Josephine Ana, cei doi au fost copleșiți de emoții și au împărtășit cu fanii lor detalii din casă și din perioada de acomodare cu fetița.

Smiley și Gina Pistol sunt absolut fascinați de micuța lor și în fiecare clipă se bucură de micile grimase, gângureli și alte gesturi specifice bebelușilor. Deși nu au arătat chipul micuței pe rețelele de socializare, cei doi părinți le oferă fanilor lor câteva „frânturi' prin care transmit dragostea pe care o simt pentru Josephine Ana.

De data aceasta, Smiley a fost surprins de Gina Pistol cu bebelușa în brațe, iar acesta a postat fotografia în mediul online însoțită de un mesaj copleșitor. Smiley o ține strâns la piept și îi sărută fruntea cu multă dragoste.

„Procedeu rapid de a uita toate grijile…', a fost mesajul scris de Smiley în dreptul fotografiei.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Așa cum era de așteptat, fanii au apreciat în număr mare imaginea într-un timp relativ scurt, iar în secțiunea de comentarii mesajele fanilor au curs continuu. Recent, și Gina Pistol a publicat prima imagine cu zâmbetul lui Josephine, pe care se pare că l-a moștenit de la tatăl ei.

„Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna', „Îngemănare perfectă', „Cele mai prețioase momente pe care le poți trăi! Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!' sau „Exact… cât timp o ai în brațe dispare totul din jurul tău', au scris internauții.

De când s-a născut micuța, Smiley a stat mult mai mult pe acasă, implicându-se activ în îngrijirea acesteia alături de iubita sa, Gina Pistol. Proiectele profesionale sunt pe locul doi acum, astfel că artistul își dorește să fie în preajma primul său copil pentru a nu rata momente importante specifice fiecărei etape de dezvoltare.

„Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc.

Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea', a declarat Smiley, în emisiunea „Vorbește lumea', potrivit libertatea.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete