Smiley dă cărțile pe față. De ce nu s-a însurat până acum cu Gina Pistol: „Este doar…”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de patru ani și au o fetiță de un an și trei luni.

Mulți fani i-au asaltat de-a lungul timpului cu întrebări legate de oficializarea legală a relației lor, iar acum, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', Smiley, dar și Gina Pistol au dezvăluit motivul pentru care nu au spus încă „DA' în fața ofițerului de stare civilă.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.' a declarat artistul, în emisiunea „Xtra Night Show', potrivit Substanțial.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte.' a adăugat Gina Pistol.

Cât despre Josephine, Smiley a declarat că le-a schimbat viața complet. Amândoi sunt extrem de implicați și dedicați creșterii micuței. Ba mai mult decât atât, la început vedetele au renunțat o perioadă la proiectele lor profesionale pentru a se acomoda cu micuța. Până acum, nu au dezvăluit chipul fetiței, însă au descris-o cât se poate de bine, astfel încât fanii își pot imagina cum arată.

„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea. Am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum' a declarat artistul în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete