Smiley se pregătește de cel mai mare concert al său. Artistul revine pe scenă: „Am o singură rugăminte către fiecare om”

Pe lângă un proiect grafic unic, ecrane uriașe și o premieră tehnologică în concertistica din România, Smiley lansează piesa verii, în premieră, la megaconcertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă.

Vara începe cu Smiley pe scena Sălii Polivalente, pe 31 mai, la cel mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani la care sunt așteptate peste 4000 de persoane dornice de show total și de #Liberlaemoții! 

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru cei aflați în Sala Polivalentă, un moment „scump foc', venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță. „Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E „scumpă foc', o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră☺.', dezvăluie Smiley despre megaconcertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor, îi va dărui cele mai intense trăiri și cea mai sinceră exteriorizare a emoțiilor de tot felul pe care le-a adus în viața lui perioada restricțiilor.

Concert-Smiley-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții: „Pentru mine concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite. O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!', declară artistul Smiley pentru care concertele mari înseamnă cel mai bun combustibil pentru suflet și creativitate.      

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete