Smiley a plecat în vacanță cu Gina Pistol fără fiica lor. Ce surpriză i s-a pregătit artistului

Smiley a plecat în vacanță cu Gina Pistol, în Grecia. Cei doi se relaxează pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a se întoarce în agitația din București. Smiley și Gina Pistol au ales ca de această dată să își petreacă concediul fără fiica lor.

Echipa HaHaHa Production a preluat controlul canalelor lui Smiley, care e în vacanță, într-o mică pauză de la online. Colegii lui au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este hit-ul studioului', fiind pe repeat de câteva luni. 

Astfel, Smiley lansează, deși nu știe, „Colecționara', o piesă senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club, în care rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent' din 2018, fostă gimnastă, transformată, la 4 ani de la apariție, dintr-un copil ambițios și talentat într-o prezență fresh și de succes în mediul online, un idol pentru următoarea generație. 

Smiley-ColectionaraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere.', au declarat colegii lui Smiley direct din culisele celei mai atipice lansări HaHaHa Production.

Co-producție HaHaHa Production și CatMusic, cu muzica semnată de Dorian Micu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Smiley, versurile scrise de Dorian Micu și Smiley, iar producția realizată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, „Colecționara' are și un invitat special în videoclip. Cesima Nechifor, „colecționara' inimilor, privirilor, din noul videoclip Smiley, a fost semifinalistă în ediția „Românii au talent' din 2018, în urma unui Golden Buzz oferit chiar de Smiley și Pavel Bartoș, după un număr spectaculos care a combinat gimnastică, balet și dans contemporan.    

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete