A slăbit 54 de kilograme, fără să renunțe definitiv la dulciuri. Care este secretul acestei femei?

Joanne Henry, mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, a decis că este momentul să facă o schimbare în viața ei în momentul în care orice activitate obișnuită ajunsese să i se pară ceva mult prea greu de realizat. Femeia a reușit să slăbească 54 de kilograme, fără să se înfometeze și să renunțe definitiv la dulciuri.

Pentru Joanne Henry a-și duce băiețelul în parc se transformase într-o adevărată provocare, această activitate simplă ajungând să o obosească atât de mult, încât nu mai putea respira corect. Fiind o mamă care își crește copilul singură, Joanne Henry a decis că trebuie să facă ceva în privința greutății sale, nu doar pentru a arăta mai bine, ci pentru a-și îmbunătății starea de sănătate.

Cum a reușit o femeie să slăbească 54 de kilograme, fără să renunțe la dulciuri?

Produsele de tip fast food și cantitățile mari de dulciuri au făcut-o pe Joanne Henry să ajungă la o greutate, care o împiedica să își ducă la capăt activitățile obișnuite, potrivit mirror.co.uk. Chiar dacă de-a lungul anilor a ținut o mulțime de diete, rezultatele au întârziat să apară. În momentul în care a luat decizia de a-și schimba total stilul de viață, Joanne Henry nu s-a așteptat la o asemenea transformare.

Femeia a reușit să slăbească 54 de kilograme, ținând un regim care controlează numărul de calorii consumate. Astfel, poate consuma orice aliment dorește, atât timp când nu depășește 2000 de calorii pe zi. Transformarea este una radicală, ținând cont de faptul că în trecut, Joanne Henry ajungea să consume chiar și 8000 de calorii pe zi, de 4 ori mai mult decât cantitatea recomandată.  Acest regim îi permite să aibă o zi în care să consume acele alimente bogate din punct de vedere caloric, cu condiția ca în zilele ce urmează să echilibreze numărul de calorii.

Urmând regimul prin care contorizează numărul de calorii consumate, Joanne Henry a reușit să ajungă la o formă fizică, care să îi permită să își îngrijească corespunzător copilul și care să nu îi pună viața în pericol. Femeia mărturisește că din dieta ei nu lipsesc dulciurile, regula de bază fiind să nu depășească 2000 de calorii zilnic.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Povestea tulburătoare a unui model de 14 ani care a murit de epuizare. Mami, îmi doresc doar să dorm'

Soția lui a orbit, iar gestul pe care el îl face zilnic a impresionat pe toată lumea

A fost diagnosticată cu cancer de 4 ori la rând, dar și-a păstrat visul de a deveni o ateltă de succes. Povestea ei este cutremurătoare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate